Posts Tagged / Hardware

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second hand

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
Aug
8

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second handComputere, laptop-uri, servere, tablete peste tot. Le avem, le vrem daca nu le avem sau avem nevoie de ele sau cateodata toate 3 in acelasi timp. Pentru calculatoare second hand Bucuresti, intra pe DiablosComputer.ro!

Pentru multi dintre noi, computerul face deja parte integranta din viata de zi cu zi si nu ne-am putea imagina existenta fara el prin preajma. Nu dezbatem aici daca asta este un lucru bun sau rau, dar trebuie tinut cont de faptul ca fara computer, multe persoane ar ramane fara job, chiar si noi care scriem acest articol.

De fapt, fara computer, acest articol nici n-ar mai exista. Din fericire, computerele sunt destul de usor de achizitionat, la preturi de la foarte mici la foarte mari, trebuie doar sa stii unde sa cauti si mai ales, trebuie sa stii exact ceea ce ai nevoie. read more

Ce este o tastatura Bluetooth?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
Mai
5

Ce este o tastatura Bluetooth?Husele iPad sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui model de tableta Apple. Astfel de huse iPad pot fi achizitionate de pe Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

Cele mai multe definitii spun ca o tastatura Bluetooth reprezinta o tastatura care foloseste protocolulu Bluetooth wireless pentru a o conecta la un dispozitiv mobil precum smartphone-ul sau PDA-ul (Personal Digital Assistant).

In esenta, orice tastatura QWERTY, care utilizeaza Bluetooth-ul, poate fi considerata o tastatura Bluetooth, insa cele mai multe dintre definitiile obisnuite limiteaza prezentarea tastaturilor Bluetooth ca accesorii care se conecteaza la dispozitive mobile mici, care nu contin propria lor tastatura. Natura fara fir a tastaturii Bluetooth, care functioneaza in general cu baterii AA sau AAA, face din aceasta un accesoriu destul de la indemana si usor de utilizat oriunde ne-am afla. read more

Samsung Galaxy Note 3 – puncte slabe, puncte forte

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
Sep
5

Samsung Galaxy Note 3 – puncte slabe, puncte forteAtunci cand vorbim despre telefoane trebuie sa recunoastem ca Samsung a luat demult fata celor de la Nokia. Acum telefoanele obisnuite au cam imbatranit, lasand locul “copiilor razvratiti”, telefoanelor inteligente. Samsung Galaxy Note 3 este unul dintre acestea si trebuie sa spunem ca este fara discutie noua “nava amiral” a celor de la Samsung.

La o prima vedere, Samsung Galaxy Note 3 este prevazut cu un display masiv de 5.7 inci Full HD, cu caracteristici ale S Pen-ului imbunatatite, toate optiunile TouchWiz de la S 4. La o privire mai atenta vom observa ca diplay-ul lui Samsung Galaxy Note 3 este unul de tip AMOLED 1080p cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, 386 ppi si panou Super AMOLED.

Procesorul este Qualcomm Snapdragon 800 (Quad Core 2.3 GHz), 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare de 32 – 64 GB cu posibilitatea maririi acesteia, intrucat telefonul este prevazut cu slot pentru card micro SD. Camera din spate este de 13 MP (4K pentru video), iar camera din fata de doar 2 MP. Samsung Galaxy Note 3 este prevazut cu o baterie de 3200 mAh, sistem OS (Android 4.3), iar culorile sub care poate fi gasit sunt alb, roz si negru. read more