Greseli frecvente in web design

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iun.
21


Greseli frecvente in web designUn website ieftin nu va vinde sau va modifica templateuri. Imaginea ar trebui sa fie unica si prin urmare veti beneficia de un web design unic si individual. Un site ieftin nu va beneficia de creativitate si originalitate.

Un design al site-ului este un aspect foarte special pentru ca reprezinta o imagine cu ajutorul careia proiectul va ajunge la vizitatori. Din motivul acesta un website ieftin va oferi un web design unic si specific fiecarui proiect in parte. De aceea recomandat ar fi sa apelati si la servicii web design profesioniste.

Sunt foarte multi vizitatori care nu isi amintesc deumirea site-ului sau adresa dar tin minte imaginea site-ului unde au gasit informatiile. Un site foarte bine executat se va reflecta in rezultatele pe care le va oferi, in numarul de vizitatori adusi si in usurinta prin care site-ul poate sa fie administrat.

dlc.ro

Probabil pe moment va ofera un vecin sau un prieten care nu este specializat in web design sa va faca un site si desi oferta pare tentanta in special atunci cand nu aveti cunostinte suficiente in domeniu, dezvoltarea unui site web poate sa deschida oportunitati pe care nu le identificati pana acum si probabil veti vrea sa exploatati la maxim potentialul.

In momentul in care nu aveti foarte multe cunostinte in domeniu va puteti intreba de ce aveti un site de mult timp si vizitatorii nu vin sau de ce acele persoane care vin pe site nu stau pe site mai mult de 5 secunde.

Problemele care genereaza aceste intrebari apar din cauza ca cel care sa ocupat nu a acordat atentie regulilor pentru optimizare sau pentru web design. Se stabilesc si zonele in care se va plasa pagina in continutul pe care il vom promova sau nu a tinut de compatibilitatea site-ului cu browserele.

O capcana frecventa e data de dorinta de a implementa mult prea devreme foarte mult. In entuziasmul de la inceput, cele mai multe persoane vor vrea si aplicatii foarte complexe si de cele mai multe ori nejustificate si acest lucru se va reflecta in preturi ridicate.

Un site trebuie sa se dezvolte impreuna cu afacerea. Nu neglijati si sfaturile date de specialisti implicati pentru dezvoltarea proiectelor desi aceste sfaturi sunt greu de urmat si de inteles mai ales din punct de vedere financiar.

Termenul de web design face referire la aspectul grafic si la strutura unui site web. Un desing de site poate sa fie diferit in functie de continutul, grupul tinta si modul de dezvoltare.

Sunt mai multe stiluri pentru design dar unele reguli raman fixe. Greselile de desing pot sa afecteze serios vizibilitatea site-ului acesta se reflecta in rezultatele generate si in numarul de vizitatori adusi.

Folosirea de headere inalte e de evitat. Paginile web trebuie sa arate informatii promovate foarte sus. Utilizarea unui element inalt de grafic in partea de sus a paginii reduce din capacitatea de afisare pe verticala.

In acest mod vizitatorul trebuie sa dea si scroll pentru a citi informatiile prezente pe site si problema e data de faptul ca cei care intra pe site nu stiu daca informatia e acolo.Daca iti place distribuie!

    Post comment