Posts Tagged / GPS

Cum ajuta tehnologia moderna la construirea infrastructurii?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
Iun
23

Cum ajuta tehnologia moderna la construirea infrastructurii?Tehnologia moderna, asa cum sunt aceste scannere 3d laser, ajuta mult la construirea infrastructurii unei tari. Megaproiectele pe care autoritatile le intreprind implica multi specialisti si necesita investitii mari din partea acestora.

Utilitatea acestor proiecte de infrastructura (sosele, autostrazi, poduri si viaducte etc.) est indubitabila.

Toti vor ca ele sa fie terminate la timp sau chiar intr-un interval de timp mai scurt, astfel incat ele sa fie date in folosinta publicului. Exista unele etape preliminare care trebuie executate de la inceput pentru ca aceste proiecte sa aiba calitatea necesara solicitata de beneficiarii care le solicita. Castigurile aduse de ele pe termen lung pentru economie sunt foarte mari. read more

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobile

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
Apr
17

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobileNu mai este nici un secret faptul ca telefoanele mobile sunt peste tot in ziua de astazi. Se pare ca toata lumea detine macar unul, chiar daca telefonul mobil avut in posesie nu este un smartphone in toata regula.

Momentul in care un utilizator de telefon nu isi mai foloseste dispozitivul este atunci cand acesta se descarca. Cu toate acestea, noile tehnologii au permis achizitionarea unui incarcator telefon portabil, in cazul in care incarcarea clasica nu poate fi realizata la priza. Este cert faptul ca aceasta utilizare continua de smartphone sau telefon mobil in general poate avea avantajele si dezavantajele sale.

Odata cu aparitia telefoniei mobile, oricine poate conversa cu oricine, oricand. Avand in vedere ca toata lumea detine in ziua de astazi macar un telefon clasic pe care il tine in mana mai tot tipmul, conectarea cu prietenii, familia sau colegii se poate realiza 24/7. read more