Genti la moda pentru femei in anul 2017

Posted Posted by Nastase Ilinca in Fashion     Comments No Comments
nov.
22


louis-vuitton-cruise-2018-campaign--Women_RW_Cruise_18_Campaign_DI3

In momentul in care vine vorba despre construirea unei tinute pentru a participa la un anumit eveniment important, cu siguranta femeile se vor orienta spre mai multe accesorii care sa le ajute sa iasa in evidenta.

Anumite doamne si domnisoare se vor orienta farad oar si paote spre bijuterii, despre care nici nu cred ca mai este necesar sa specificam faptul ca sunt accesoriile cele mai indragite atat de catre doamne, cat si de catre domnisoare.


Sunt insa si alte femei, care in momentul in care trebuie sa isi aleaga accesoriile pentru a-si completa tinuta, aleg sa se orienteze spre genti firma, care in mod evident le va ajuta sa iasa in evidenta in cadrul evenimentului respectiv.

In cele ce urmeaza, vom discuta putin despre cele mai cautate genti de femei in acest an 2017, asa ca femeile inca mai au timp sa se orienteze spre cele mai la moda genti din acest an.

Miniposetele pot sa reprezinte o alegere ideala pentru orice doamna sau domnisoara. Acestea sunt posete de dimensiuni mici, compacte si care au o curea lunga. Acest tip de genti de dama pot sa fie considerate a fi starurile acestui an in materie de genti.

Miniposetele sunt accesorii simple de purtat, pot sa fie purtate si la o tinuta din viata de zi cu zi, dar si la un eveniment important. Acest tip de genti par a fi declaratia de razboi asupra gentilor mari, pline si grele, privind suprematia acestor accesorii.

Gentile cu imprimeuri florale pot sa reprezinte si ele o solutie ideala pentru doamnele care participa la un party in aer liber, sau pentru femeile care ies la o plimbare la gradina botanica de exemplu. O asemenea geanta este exact ceea ce ii trebuie unei doamne pentru a avea un plus de valoare, dar si pentru a avea un plus de prospetime si de culoare pentru tinuta aleasa.

Mai mult ca sigur, si posetele in nuante metalice pot sa reprezinte o alegere foarte inspirata pentru femei, iar aceste accesorii au fost prezente in prezentarile colectiilor marilor creatori de moda din acest an. O poseta aurie de exemplu, sau chiar si o poseta argintie, in mod evident va atrage toate privirile, si iti va oferi si un plus de originalitate, pentru ca este greu de crezut ca vei participa la un eveniment intr-un cadru restrans, si va mai veni o femeie cu o asa geanta.

Tot in acest an, la mare cautare au fost si gentile cu printuri hippie, care sunt inspirate din cultura hippie din anii 60 – 70, si care sunt la moda in ceea ce priveste gentile din acest an. Poti alege mai multe modele de astfel de genti care sa te ajute sa iti exprimi personalitatea, sis a ii oferi tinutei tale un aspect cat mai original.

Tot in acest an s-au purtat si posetele cu lant, care desi au fost la moda in anii 90, in acest an au facut furori, asa ca daca esti in cautarea unei genti, poti sa iti alegi si un asemenea model.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment