Posts Tagged / filme online

Cum rezolvam problema subtitrarilor prin filmele online?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
4

Cum rezolvam problema subtitrarilor prin filmele online?Nu-i asa ca cel putin odata vi s-a intamplat sa va doriti sa descarcati si apoi sa urmariti un film, dar sa nu ii gasiti intodeauna subtitrarea potrivita?

Filmele pot fi gasite in ziua de astazi cu foarte mare usurinta pe majoritatea site-urilor de profil, insa o problema in cazul descarcarii acestora o reprezinta in mod cert traducerea, pe care nu oricine o poate face, mai ales ca aceasta va ajunge sub privirile unui numar mare de utilizatori.

Pentru a nu mai fi nevoiti sa descarcam filmele, iar mai apoi sa evitam cautarile unor subtitrari lipsite de defecte (delay-uri mari, traduceri nepotrivite sau chiar absenta lor), site-urile ce contin filme online sunt acum la dispozitia tuturor cu peliculele dorite, insotite de subtitrari de calitate, inteligibile si corecte.

Si in acest caz insa, in ceea ce priveste platformele care ofera filme online, exista o intreaga discutie, iar acest lucru provine din faptul ca, in fuga lor dupa bani, nu toti administratorii de astfel de site-uri sunt seriosi. Unde gasim filme online traduse in mod corect? read more

Ce filme au aparut sau urmeaza sa apara in 2014

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
22

Ce filme au aparut sau urmeaza sa apara in 2014Cand vrei sa vezi un film, cea mai rapida solutie este sa alegi sa vezi filme online. Daca ai o buna conexiune la internet, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Topfilmehd.biz si sa alegi ceea ce astepti de mult sa vezi. Daca nu esti hotarat la ce sa te uiti, poti selecta un anumit gen si sa alegi apoi in functie de recomandarile noastre.

Sunt o multime de site-uri de filme online, insa important este sa-l gasesti pe cel mai bun, pentru ca deseori acestea au o calitate proasta si nu au subtitrari. Daca insa alegi un site serios, nu vei intampina astfel de probleme.

La fiecare sfarsit de an, iubitorii de film asteapta cu nerabdare filmele ce vor fi lansate in anul ce sta in fata. In ceea ce priveste filmele aparute in anul 2014, vom trece rapid in agenda cateva dintre ele. read more