Posts Tagged / echipament

Categorii de calculatoare

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
sept.
24

Categorii de calculatoareIn cazul in care ai de gand sa iti cumperi un calculator, trebuie sa cunosti cateva detalii foarte importante, detalii care te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere.

In cele ce urmeaza in acest articol vei putea sa gasesti o multime de informatii care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere.

Asadar, in cazul in care vrei sa iti cumperi un calculator care sa nu coste foarte multi bani, atunci cu siguranta iti poti indrepta atentia spre un echipament second hand, iar un asemenea calculator va putea sa faca fata mai multor cerinte.

Vei putea sa te orientezi spre calculatoare second hand in cazul in care nu vei avea asteptari foarte mari de la calculator. In mod evident pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona un film online, un astfel de calculator va fi suficient de bun pentru tine. read more

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un calculator second hand?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
mai
15

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un calculator second hand?Foarte multe persoane, in momentul in care trebuie sa isi cumpere un PC, stau si se gandesc putin la mai multe aspecte, pentru a lua cea mai buna decizie intr-un final.

Ei bine, exista foarte multe persoane care in momentul in care isi doresc un calculator pe care sa il foloseasca acasa, fie in interes personal, fie in interes profesional, isi indreapta atentia spre calculatoare second hand.

Aceasta decizie poate sa fie una foarte inteleapta, mai ales daca discutam despre acei utilizatori care nu au asteptari foarte mari de la echipament, si care isi doresc un calculator pe care sa il foloseasca doar in cele mai simple scopuri. read more

Laptop second hand sau laptop refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
21

Laptop second hand sau laptop refurbished?O foarte mare parte dintre utilizatorii care isi doresc achizitionarea unui laptop, isi indreapta atentia spre un echipament nou, iar acest lucru nu se datoreaza neaparat faptului ca au nevoie de un produs foarte performant, ci isi aleg un echipament nou pentru ca nu isi doresc ca respectivul echipament sa mai fi fost inainte folosit.

Aceasta decizie cu siguranta este una gresita, mai ales daca stam sa tinem cont de faptul ca sunt o multime de utilizatori care isi cumpara un laptop foarte performant, insa pe care il folosesc foarte rar, asa ca practic investesc banii intr-un mod inutil in achizitionarea unui laptop. read more