De ce si cum poti ajunge sa fii un hairstylist?

Posted Posted by Nastase Ilinca in Blog     Comments No Comments
nov.
22

dlc.ro

the-skinny-cut

Esti o persoana pasionata de hairstyling si le ceri cunostintelor tale de foarte multe ori sa iti permita sa le aranjezi sau chiar sa le tunzi parul? Ti-ai schimbat culoarea parului de mai multe ori intr-o luna decat ar face-o de obicei oamenii int-un an? Ei bine, in aceste situatii cu siguranta esti o persoana nascuta pentru a fi hairstylist, asa ca trebuie sa faci ceva in aceasta privinta rapid.

In acest sens, ar trebui sa stii ca pregatirea este totul, asa ca ai putea accesa cu incredere Cursuriautorizate.eu, pentru a gasi cele mai bune cursuri de calificare sau cursuri de specializare, ori chiar si cursuri de perfectionare pentru hairstylisti.


Vei putea daca nu, sa cauti si o scoala de coafura, si cu siguranta vei gasi o multime de scoli, iar in acest fel, cu siguranta vei descoperi toate secretele acestei meserii, si vei primi si un atestat de care vei avea nevoie pentru putea sa profesezi in acest domeniu.

Meseria de hairstylist este una care are atat parti bune cat si parti rele, asa ca daca stam sa discutam despre partile bune, in afara de faptul ca practicand aceasta meserie poti sa te joci toata ziua cu parul oamenilor, poti avea si o mare satisfactie.

Satisfactia este aceea ca ajuti oamenii sa se simta cat mai bine in pielea lor datorita coafurii sau tunsorii pe care le-o oferi. Cu siguranta satisfactia este foarte mare atunci cand vezi cat de multumit este clientul in momentul in care pleaca de la salonul tau.

Plus de asta, o alta parte placuta pentru tine, atunci cand ai un salon, este acela ca iti poti planifica clientii cum vrei, si poti chiar in timpul pauzelor dintre clienti sa stai la o barfa, iar astfel vei afla toate stirile din oras.

Partea mai putin placuta pe care foarte multa lume nu o ia in considerare atunci cand alege sa se inscrie la un curs de specializare pentru aceasta meserie, este aceea ca de foarte multe ori, un hairstylist petrece chiar si 8 ore pe zi stand in picioare, sau de multe ori, chiar mai multe ore, in timpul tunderii parului, in timpul asezarii parului, sau in timpul vopsirii parului.

Ei bine, atunci cand esti hairstylist, trebuie sa stii ca poti sa ai si motive de ingrijorare, iar aceste motive pot sa fie cauzate doar de nemultumirea clientilor.

In conditiile in care ai un client la salon iar tunsoarea nu este atat de reusita precum acesta ar fi vrut, atunci cu siguranta clientul va iesi nemultumit de la tine din salon. Acesta trebuie sa fie un motiv real de ingrijorare, pentru ca un client nemultumit cu siguranta va indrepta lumea spre alte saloane, iar in acest fel vei putea sa pierzi clienti.

Referitor la suma de bani pe care o incaseaza un hairstylist, aceasta depinde de la un caz la altul, pentru ca daca ai salonul tau, cu siguranta vei castiga mai multi bani decat daca te vei angaja la un salon.


Daca iti place distribuie!

    Post comment