De ce se descarca prea repede bateria telefoanelor Sony Xperia Z1?

Posted Posted by Nastase Ilinca in Telefoane mobile     Comments No Comments
ian.
23

ciel.ro
Din momentul in care oamenii au devenit constienti de faptul ca telefoanele mobile inteligente sunt dispozitive indispensabile, fiecare persoana va cauta sa isi indrepte atentia spre dispozitve foarte performante, pe care sa le poata folosi foarte mult timp fara probleme.
Unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, este fara indoiala Sony, iar dispozitivele din gama Xperia a acestui brand, sunt pur si simplu remarcabile, atat privind specificatiile tehnice, cat si privind designul.

dlc.ro
De exemplu, utilizatorii isi pot indrepta atentia spre un terminal Sony Xperia Z1, care vine cu specificatii tehnice remarcabile, printre care si o camera foto de invidiat, care face pozele cele mai frumoase si mai clare dintre toate terminalele care se gasesc pe piata.
Ei bine, dar chiar si aceste telefoane pot intampina diferite probleme, iar una dintre acestea ar fi aceea ca bateria dispozitivului se descarca foarte rapid.
Pentru a preveni aceste probleme, utilizatorii ar putea ca mai intai de toate sa dezactiveze datele mobile in momentul in care nu le folosesc, pentru a economisi energia.
Un alt mod prin care utilizatorii pot sa economiseasca energia bateriei ar fi acela prin care utilizatorii isi activeaza functiile de economisire a bateriei, iar astfel bateria va rezista mai mult timp incarcata.
De exemplu, se poate activa Mod Stamina, iar in acest caz trebuie dezactivata functia wifi dar sid datele mobile atunci cand ecranul este dezactivat.
Se poate activa modul Ultra Stamina, iar astfel se va limita functionalitatea dispozitivului la activitati de baza precum efectuarea apelurilor telefonice si trimiterea mesajelor scrise.
Pe langa aceste functii, utilizatorul mai are posibilitatea de a seta un nivel al luminozitatii ecranului cat mai redus posibil, iar in acest fel, cu siguranta se va obtine si o economie a energiei bateriei.
Mai mult decat atat, utilizatorul ar trebui sa stie faptul ca toate aplicatiile consuma multa energie, asa ca ar cam trebui sa inchida toate acele aplicatii pe care nu le foloseste in momentul respectiv.
Pe langa faptul ca va inchide aplicatiile neutilizate in momentul respectiv si va contribui la economisirea energiei, utilizatorul va ajuta si la eliberarea spatiului de memorie a telefonului.
Deasemenea, in situatia in care utilizatorul se afla intr-o zona in care nu se poate receptiona semnal gsm, acesta fie trebuie sa isi inchida telefonul, fie trebuie sa activeze functia mod avion, pentru a face economie de energie.
Tot pentru economisirea energiei bateriei, utilizatorul de Sony Xperia Z1 ar trebui sa dezactiveze orice tapet de fundal dinamic, pentru ca acestea sunt si ele mari consumatoare de energie.
Chiar si o resetare generala a telefonului, pentru ca acesta sa revina la valorile initiale din fabrica poate fi utila, si chiar poate ajuta foarte mult la prelungirea vietii bateriei.
Ei bine, in cazul in care utilizatorii care detin un smartphone Sony Xperia Z1, iar dispozitivul acestora se descarca foarte rapid, chiar si daca urmeaza toti acesti pasi, atunci in mod evident terminalul va trebui dus intr-un service gsm pentru o reparatie ce consta intr-o inlocuire acumulator Sony Xperia.
Cu siguranta daca bateria va fi inlocuita, aceasta problema va fi rapid remediata.


Daca iti place distribuie!

    Post comment