De ce sa apelezi la lifting facial?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
30

dlc.ro

De ce sa apelezi la lifting facial?In zilele noastre conteaza atat de mult imaginea, astfel incat fiecare persoana ajunge sa puna mare pret acest lucru, iar anumite persoane pun mai mare pret pe imagine chiar decat pun pret pe sanatatea lor.

Si daca tot am ajuns sa punem atat de mult pret pe imagine, nu trebuie sa ne mai mire faptul ca o multime de persoane incep din ce in ce mai des sa apeleze la tot felul de interventii chirurgicale care sa le ajute sa aiba corpul sau chipul dorit.

ciel.ro

Asa stau lucrurile si in cazul persoanelor care sunt din ce in ce mai nemultumite de chipul pe care il au, iar aici discutam de obicei de persoanele care se apropie de varsta de 40 de ani, care pentru a nu lasa chipul sa le arate adevarata varsta, apeleaza la Dr Renert pentru un lifting facial.

Daca te intrebi ce este liftingul facial, ei bine acesta este una dintre cele mai eficiente procedee efectuate intr-un cabinet al unui chirurg estetician, cu scopul de a intineri si de a improspata chipul unei persoane.

Trebuie amintit faptul ca in ultimii ani de zile au aparut mai multe tehnici care au ca si obiectiv intinerirea pielii fetei si a fatului, si tehnici care oferma fermitate musculaturii si pielii, si tehnici care inlatura pielea in exces.

Ei bine, toate aceste tehnici au ca si obiectiv, ajutarea pacientului sa se simta cat mai bine in pielea sa, iar pentru asta in urma liftingului facial, pacientul va obtine o forma armonioasa a fetei, care va fi intinerita cu un minim de efort.

Se poate opta pentru o simpla interventie de lifting facial, sau aceasta tehnica poate sa mai fie combinate si cu alte procedure precum modelarea pleoapelor sau liftingul de spranceana.

Pentru un astfel de procedeu care are ca si principal obiectiv infrumusetarea chipului, pot opta toate persoanele care prezinta semne vizibile de imbatranire, persoanele care au pielea atarnata in zona fetei, sau care au o structura osoasa rezistenta insa au o elasticitate oarecare a pielii.

Cei mai multi pacienti care opteaza pentru astfel de interventii, au varsta cuprinsa intre 40 si 70 de ani, insa sunt si pacienti care au varste mai inaintate sau pacienti mai tineri care opteaza pentru infrumusetarea prin lifting facial.

Este foarte important de mentionat faptul ca o astfel de operatie se poate realiza fie odata in viata, fie poate sa fie repetata dupa aproximativ 10 – 15 ani, daca pacientul considera ca vrea sa arate din nou mai tanar.

Ce este foarte important de amintit, este faptul ca in timpul unei sedinte cu medicul chirurg care se va ocupa de acest procedeu, pacientul isi va putea exprima punctul de vedere si dorintele, iar Dr Renert cu siguranta va tine cont de cerintele si de dorintele fiecarui pacient.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar si persoanele care au un chip imbatranit pot sa arate din nou tinere, daca apeleaza la ajutorul unui specialist precum Dr Renert, pentru un procedeu de lifting facial.


Daca iti place distribuie!

    Post comment