Cum se inlocuiesc balamalele la laptop?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
aug.
17

dlc.ro

Cum se inlocuiesc balamalele la laptop?In ultimii ani computerele au o concurenta tot mai serioasa in laptopuri. Acestea sunt mai usor de transportat, sunt mult mai comode si pot fi folosite oriunde va duceti. Bineinteles ca la fel ca si PC-urile, acestea au la un moment dat nevoie de service. Fie este vorba de hardware, fie ca este vorba de software acestea trebuie servisate la timp pentru a nu se agrava defectiunea si a regreta mai tarziu.

Daca laptopul are o vechime de mai bine de 2 ani, iar folosirea lui depaseste 6 ore pe zi, atunci pot aparea defectiuni majore, in primul rand la nivel de hardware pot aparea probleme, atat pe partea interna, cat si pe cea externa. In interior este posibil ca o componenta hardware sa nu poata functiona bine, iar in exterior este foarte probabil ca tastura sa nu functioneze in conditii optime.

ciel.ro

Printre aceste defectiuni se numara bineinteles si problemele care sunt legate de balamale laptop care sustin ecranul si totodata ajuta la pozitionarea acestuia. Daca din nefericire apare aceasta problema la laptopul dumneavoastra trebuie neaparat sa apelati la un service specializat in calculatoare.

Problema poate fi mult mai grava decat pare, deci trebuie obligatoriu pentru cei ce nu au nici un fel de experienta sa lase reparatia balamalelor in sarcina unui service de calculatoare specializat. Principalele motive pentru care balamalele se strica destul de des sunt: in primul rand trecerea timpului si utilizarea intensa a laptopului.

Acestea sunt solicitate la maxim si bineinteles ca se pot rupe in orice moment. Un alt motiv poate fi scaparea or lovirea laptop-ului accidental. In cazul ruperii balamalelor carcasa display-ului se poate sparge, lucru pe care bineinteles ca nu vi-l doriti. O alta problema care poate aparea este intepenirea completa a display-ului.

Datorita acestor probleme legate de ruperea balamalelor, multe magazine de specialitate comercializeaza si aceste produse. Dintre numeroasele magazine online care comercializeaza balamale se distinge Mentor-Market.ro. Acest magazin comercializeaza la preturi avantajoase diverse modele de balamale pentru toate marcile de laptopuri existente pe piata romaneasca si nu numai.

Cele mai multe balamale sunt universale, dar exista si balamale ale producatorilor de laptopuri, cum ar fi: Acer, Asus, Apple, Compaq, Dell, HP, HP Compaq, IBM, Lenovo, Sony, Toshiba. Cei mai multi producatori de laptopuri aleg sa produca si componente si piese pentru acestea tinand cont ca cei mai multi clienti isi doresc acest lucru.

Foarte multi clienti achizitioneaza o marca renumita de laptop si de aceea asteptarile lor sunt foarte mari. Isi doresc bineinteles ca sa isi poata achizitiona componente ale marcii respective, nu o piesa universala care se potriveste la aproape toate marcile existente.

Din acest punct de vedere magazinul Mentor-Market.ro isi respecta clientii oferindu-le o gama larga de balamale pentru toate modelele de laptopuri existente. Preturile acestor balamale sunt foarte avantajoase existand cereri si din partea unor revanzatori care se aprovizioneaza cu diverse componente si piese de laptop din acest magazin.

In concluzie, puteti apela cu incredere la Mentor-Market.ro pentru achizitionarea unor balamale pentru laptop de calitate.

 


Daca iti place distribuie!

    Post comment