Cum sa-ti strangi bani de vacanta?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
27

ciel.ro

Cum sa-ti strangi bani de vacanta?Vacanta nu e niciodata prea departe, in special daca esti tanar si vrei sa pleci de acasa sis a te distrezi la mare, sau oriunde in alta parte.

Atata timp cat nu esti acasa si te poti distra, cred ca putem sa spune ca se numeste vacanta, nu-I asa? Mai mult, daca ai si suficienti bani incat sa le imprumuti si prietenilor care nu mai au cu ce sa se intoarca acasa, si mai bine.

Ce te faci insa, daca tu esti una dintre prietenele care si-a cheltuit toti banii si e la mila prietenilor sa se intoarca acasa?


Cel mai bine este sa nu ajungi in situatia asta, am dreptate? Cum sa faci sa nu ajungi la sfarsitul vacantei fara bani? E simplu, munceste inainte de vacanta, aduna-ti toti banii, mai ia cativa si de la parintii tai, si fuga la distractie.

Stiu bine insa, ca nu prea vrei sa muncesti oriunde, si mai ales pe bani putini. Cel mai bine ar fi sa iti cauti joburi neconventionale, joburi care se platesc bine si pentru care nu toata lumea se califica. Daca esti frumoasa si isteata, vei gasi cu siguranta un loc de munca bine platit.

Iar daca tot ti se pare ca e mic salariul, munceste cu norma prelungita. Gandul la vacanta te va ajuta sa tragi de tine si sa ajungi la banii pe care ti-I doresti atat de mult. Gandeste-te doar ca vei sta relaxata pe sezlong, cu un cocktail in mana, ar trebui sa ajunga.

Daca esti in continuare nemultumita, pentru ca ti se pare ca muncesti prea mult pentru bani prea putini, atunci mai ai o varianta. Ce-I drept nu este deloc conventionala si necesita indrazneala, insa face toti banii. Este adevarat fac parte dintr-o bransa destul de criticata, insa videochat-ul este doar o discutie pe internet.

Oricum ar fi, indiferent de ocupatia pe care o gasesti potrivita pentru tine, trebuie sa tii minte ingredientul secret pe care nu trebuie s ail uiti nici macar in cele mai grele momente: perseverenta. Este absolut necesar sa stii pentru ce muncesti, sa stii de ce si, mai ales, sa fie unscop important pentru tine.

Chiar daca este vorba de vacanta, ca in cazul tau, ori iti trebuie bani in plus pentru ca trebuie sa platesti o restanta la facultate, trebuie sa insemne ceva pentru tine, altfel tot timpul pe care il vei petrece la serviciu ti se va parea un chin. Stii cum se spune, timpul care este petrecut urat, trece greu, nu are rost sa iti faci serviciul si mai greu.

In timp ce ai citit articolul asta timpul a trecut si esti cu un pas mai aproape de vacanta. De ce mai esti inca aici? Nu iti doresti o vacanta superba? Cauta acum un loc de munca potrivit pentru tine si pune-te pe treaba. Nu e niciodata prea devreme sa muncesti pentru vacanta ta de vis!


dlc.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment