Cum sa imbunatatim autonomia bateriei de la iPhone?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7


Cum sa imbunatatim autonomia bateriei de la iPhone?Din fericire pentru cei care folosesc iPhone, iPod sau iPad, sistemul iOS 8 a venit in final si este si disponibil pentru descarcare.

Majoritatea posesorilor de iPhone vor beneficia de noile functionalitati si caracteristici pe dispozitivele lor. Acest sistem de operare a venit la pachet si cu o problema majora legata de autonomia bateriei pentru ca este un mare consumator de energie.

Atunci cand observati ca bateria nu mai tine desi telefonul sta la incarcat toata ziua puteti apela la inlocuire baterie iPhone 5, de exemplu, daca acesta este modelul de telefon pe care il aveti, daca nu puteti inlocui bateria de la orice telefon, indiferent de brand cautand o firma care are astfel de piese.


Consumul mare de energie al noului sistem de operare este cel care dezamageste multi utilizatori de iPhone.

Fie ca problemele apar de la restaurarea sau actualizarea care a avut probleme sau de la folosirea in exces a dispozitivelor pentru a descoperi functiile noi, fie ca sunt generate de erori ale noului sistem de operare care fac consumul de energie sa fie crescut, adevarul este ca acest sistem de operare consuma foarte multa energie si ca fiecare utilizator ar vrea sa imbunatateasca autonomia telefonului.

In cazul in care considerati ca iOS 8 scade durata de viata a bateriei atunci puteti trece inapoi pe vechiul sistem de operare. In cazul in care dupa o perioada ceva mai lunga de folosire observati ca scade progresiv autonomia bateriei puteti apela la trucurile de mai jos sau puteti pur si simplu schimba sistemul de operare cu versiunea sa anterioara.

Dupa ce faceti actualizari la versiuni mai noi de sisteme de operare cum este de altfel si iOS 8 sau o restaurare a dispozitvului acesta va consuma in primele zeci de minute mai multa baterie decat in mod normal.

Cand instalati noua versiune a sistemului de operare sau cand cumparati un dispozitiv Apple nou, este aproape inevitabil sa nu folositi macar pentru cateva ore sistemul de operare in mod intens.

Este natural sa incercati sa descoperiti tot ce este nou sau tot ce poate sa faca in plus fata de vechiul sistem. Noua versiune de sistem de operare sau noul dispozitiv reprezinta jucarii care vin si cu o serie de functii ce trebuie testate si cu care ar fi indicat sa va obisnuiti.

Pentru a reduce consumul primul lucru pe care ati putea sa il faceti este sa identificati cei mai mari consumatori si sa determinati daca aceste aplicatii va sunt utile sau pot fi oprite.

In versiunile anterioare de iOS acest lucru se facea foarte greu, dar pe noul sistem a fost implementat un meniu special care va arata  cat de mult a fost utilizat dispozitivul, cat a stat in standby si care sunt aplicatiile care consuma cel mai mult. Cu ajutorul acestui meniu veti putea vedea pentru care aplicatii se recomanda sa luati masuri radicale.

In functie de ceea ce vedeti in meniu puteti sa reduceti consumul de energie.

Daca nu sunt specificate detalii legate de motivul pentru care o aplicatie trecuta pe lista consuma mai mult atunci consumul energiei cu aplicatiile va fi redus daca le veti utiliza mai putin.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment