Cum ne alegem hainele in functie de tonul pielii si de anotimpuri?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Fashion     Comments No Comments
ian.
19


Cum ne alegem hainele in functie de tonul pielii si de anotimpuri?Vara clasifica unul din tonurile de piele reci. Tonurile de vara au nuante albastre, rosii sau roz. Daca sunteti un ton de vara, trebuie sa purtati liliac si albastru pal si trebuie sa alegeti pasteluri si nuante neutre moi, cu tonuri de trandafir.

Summers difera de Winters prin faptul ca pielea lor are tendinta de a contrasta usor cu parul si culoarea ochilor si, prin urmare, pare mai moale si mai putin intensa. De aceea, Summers ar trebui sa poarte culori mai moi.


Oamenii cool-toned pot scoate foarte bine alburile, rubinul, safirul si bluzele acvatice. In general, tonurile reci merg mai bine cu jumatatea albastra a spectrului. Culorile lor metalice sunt argintul si aurul alb. Puteti tine cont de toate aceste aspecte si atunci cand va alegeti rochii pentru diverse ocazii si nu veti da gres niciodata cu vestimentatia.

Iarna este al doilea ton rece. Winters au tonuri albastre, rosii sau roz. Pielea lor poate fi alba palida, maslinie (mediteraneana sau asiatica) sau intunecata (negru). O persoana care are un ton caracteristic acestui anotimp trebuie sa poarte culori care au subtilitati albastre.

Winters trebuie sa poarte culori care sunt ascutite, cum ar fi alb, negru, albastru maroniu, rosu cu subtonuri roz. Argintul si griul arata bine si pe Winters. Winters difera de Summers prin faptul ca pielea lor are tendinta de a contrasta dramatic cu parul si culoarea ochilor si, prin urmare, pare mai intensa, astfel incat pot purta haine cu contraste puternice. Cele mai bune metale pentru aceste persoane sunt argintul sau platina.

Primavara este unul dintre cele doua tonuri calde ale pielii. Izvoarele au de obicei subtilitati de aur si sunt, de obicei, alb cremos sau in tonuri de piersica. Primii oameni de primavara au, in general, par rosu, pistrui, obrajii roz  si ochi verzi sau maro verzui.

Principala diferenta dintre paleta de culori de primavara si toamna este ca culorile primaverii se bazeaza pe culoarea galbena, spre deosebire de culorile de toamna care se bazeaza pe aurul profund. Acesta este motivul pentru care Springs ar trebui sa poarte culori care au tonuri galbene. Aceste persoane arata cel mai bine in culori calde pe baza de portocaliu, cum ar fi piersica, ocru si coral, in nuante de calcar.

Toamna este al doilea tip cald. Tonurile de toamna au nuante de aur, portocaliu cald sau galben. Aceste persoane trebuie sa poarte culori care au tonuri galbene.

De obicei, culorile toamnei sunt calde, moi si adanci. Unele dintre culorile toamnei sunt cafea, caramel, bej, rosu si verde. Cei care au un astfel de ten ar trebui sa evite culorile cu tonuri albastre, cum ar fi marin sau indigo. Tonurile calde ale pielii arata minunat si in galben!

De asemenea, culorile cum ar fi masline, muschi sau jadecan sporesc caracteristicile dvs. naturale. Tonurile calde merg mai bine cu jumatatea galbena a spectrului. Pentru aceste persoane, in ceea ce priveste metalele, aurul, bronzul sau cuprul functioneaza cel mai bine.

Tonurile deschise ale pielii arata mai bine in culorile intunecate, tonurile medii ale pielii arata cel mai bine cu culorile primare si tonurile de piele mai intunecate, se potrivesc cu alb si culori palide destul de bine.

dlc.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment