Cum as putea gasi un service pentru iPhone?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
26


Cum-as-putea-gasi-un-service-pentru-iPhoneNu conteaza daca garantia iPhone-ului a expirat si nu ati dorit o garantie extinsa, la momentul la care ati achizitionat telefonului, deoarece telefonului sau a pieselor componente sunt pot fi destul de scumpe mai ales daca sunt direct de la Apple.

In cazul in care nu sunteti comfortabil cu schimbarea pieselor la domiciliu si nu vreti sa incercati acest lucru sau sa va complicati, noi va recomandam sa trimiteti telefonul intr-un  service Gsm.

In anii anteriori, destul de multe companii care s-au ocupat cu reparatii au deschis service-uri, dezvoltandu-se si specializand-use in reparatii iPad, iPhone sau alte device-uri.


Ar trebui sa stiti, totusi, ca nu toate companiile de piata utilizeaza componente originale si de calitate sau nu au angajati specializati in respectivul domeniu. In cele ce urmeaza va vom prezenta anumite lucruri de care ar trebui sa tineti cont in momentul in care alegeti o companie pentru a va repara telefonul.

In primul rand, dupa ce ati gasit un anumit servicce, ar trebui sa ii cautati online. Acest lucru a devenit extrem de comun printre utilizatorii acomodati cu Internetul si care doresc sa citeasca pareri din diferite surse.

Primul lucru pe care ar trebui sa il faceti este sa cautati firma respectiva pe Internet cu ajutorul unui motor de cautare. In cazul in care firma respectiva nu este listata pe primele pagini de Internet, adica nu detine o pagina web sau una Facebook, sa stiti ca acesta nu ar putea fi un semn bun.

Asadar, ar trebui verificat daca service-ul sau firma respectiva detine un site oficial, o pagina Facebook sa Twitter si vedeti ce pareri au celelalte persoane care au intrat in contact cu aceasta de-a lungul timpului, despre serviciile pe care le ofera si calitatile angajatilor.

In cazul in care nu puteti gasi niciun fel de prezenta in meiul online, puteti opta si pentru alte optiuni. Trebuie sa stiti ca orice companie respectabila da un feedback calitativ pentru clientii care sunt interesati de serviciile lor, pe diferite forumuri sau site-uri.

Gasirea informatiilor legate de o anumita firma este extrem de importanta mai ales cand va trimiteti telefonul pentru reparatii. De asemenea, se recomanda sa nu trimiteti telefonul sau partile sale componente la un service fara sa fi discutat cu un reprezentant al acestuia.

Inainte de a trimite telefonul intr-un service, ar fi indicat sa intrebati de preturi. Acestuia constituie un factor extrem de important cand va ganditi daca doriti sa reparati telefonul sau pur si simplu doriti un upgrade la un model mai nou.

Compania de serive de calitate ar trebui, cel mai probabil, sa aiba ofertele e pret la vedere pentru absolout toate serviciile pe care le presteaza. Un semn si mai bun ar fi atunci cand toate aceste informatii sunt listate online, pe de Facebook sau pe pagina web.

In momentul in care vine vorba de plata reparatiei in sine, preturile ar putea varia de la o zona la alta, in functie de orasul in care locuiti. Pretul final reprezinta suma dintre mana de lucru si componentele de schimb, iar acest lucru il face atat de variabil.Daca iti place distribuie!

    Post comment