Posts Tagged / confort

Calitatea finisajelor unui apartament nou

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
11

 Calitatea finisajelor unui apartament nouPentru dezvoltarea unui apartament nou si modern cu 2 camere in Bucuresti, si in general a oricarui apartament care satisface cele mai pretentioase gusturi, este nevoie ca finisajele sa fie de o calitate incontestabila, avand la baza conceptul de apartamente bine facute, asa cum sunt  toate apartamentele din Greenfield.

Toate materialele trebuie sa dispuna de certificate de calitate si de conformitate, avize si garantii.

La realizarea apartamentelor din cartierul rezidential Greenfield s-au folosit materiale de o calitate exceptionala atat pentru lucrarile de exterior cat si la interior. Principalele branduri la care s-a apleat pentru finisajele de interior se numara Viessmann, Schindler, Grohe si Pinum. read more

Cum arata vacanta ta perfecta la Mamaia?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mart.
31

Cum arata vacanta ta perfecta la Mamaia?Daca ti-ai dorit de mult timp sa ai parte de o vacanta perfecta la Mamaia, acum e timpul sa iti pui planurile in aplicare si sa iti indeplinesti visul de a te relaxa la malul marii. Pentru a rezerva camere duble Mamaia pasii care trebuie urmati sunt simpli, iar totul poate fi rezolvat imediat.

Din multitudinea de camere duble Mamaia poti alege cea mai buna varianta pentru tine si cei dragi, astfel incat totul sa fie la inaltimea asteptarilot tuturor. Confortul pe care o vacanta la un de patru stele ti-l ofera este un element esential al unei vacante perfecte.

Optiunile pe care un hotel de calitate ti le pune la dispozitie reprezinta un argument puternic pentru a te convinge sa faci o astfel de alegere. In functie de numarul de persoane pentru care vrei sa faci rezervarea, alegerile sunt mereu facute astfel incat toti sa fie pe deplin multumiti de ceea ce vor primi. Camerele duble, cele twin, apartamentele sau, de ce nu, cele sky apart, sunt tot atatea posibilitati inspirate de petrecere a vacantei voastre. read more