Posts Tagged / cinematograf

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobile

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
17

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobileNu mai este nici un secret faptul ca telefoanele mobile sunt peste tot in ziua de astazi. Se pare ca toata lumea detine macar unul, chiar daca telefonul mobil avut in posesie nu este un smartphone in toata regula.

Momentul in care un utilizator de telefon nu isi mai foloseste dispozitivul este atunci cand acesta se descarca. Cu toate acestea, noile tehnologii au permis achizitionarea unui incarcator telefon portabil, in cazul in care incarcarea clasica nu poate fi realizata la priza. Este cert faptul ca aceasta utilizare continua de smartphone sau telefon mobil in general poate avea avantajele si dezavantajele sale.

Odata cu aparitia telefoniei mobile, oricine poate conversa cu oricine, oricand. Avand in vedere ca toata lumea detine in ziua de astazi macar un telefon clasic pe care il tine in mana mai tot tipmul, conectarea cu prietenii, familia sau colegii se poate realiza 24/7. read more

Cum rezolvam problema subtitrarilor prin filmele online?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
4

Cum rezolvam problema subtitrarilor prin filmele online?Nu-i asa ca cel putin odata vi s-a intamplat sa va doriti sa descarcati si apoi sa urmariti un film, dar sa nu ii gasiti intodeauna subtitrarea potrivita?

Filmele pot fi gasite in ziua de astazi cu foarte mare usurinta pe majoritatea site-urilor de profil, insa o problema in cazul descarcarii acestora o reprezinta in mod cert traducerea, pe care nu oricine o poate face, mai ales ca aceasta va ajunge sub privirile unui numar mare de utilizatori.

Pentru a nu mai fi nevoiti sa descarcam filmele, iar mai apoi sa evitam cautarile unor subtitrari lipsite de defecte (delay-uri mari, traduceri nepotrivite sau chiar absenta lor), site-urile ce contin filme online sunt acum la dispozitia tuturor cu peliculele dorite, insotite de subtitrari de calitate, inteligibile si corecte.

Si in acest caz insa, in ceea ce priveste platformele care ofera filme online, exista o intreaga discutie, iar acest lucru provine din faptul ca, in fuga lor dupa bani, nu toti administratorii de astfel de site-uri sunt seriosi. Unde gasim filme online traduse in mod corect? read more