Cele mai accesate site-uri din lume

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
feb.
19

dlc.ro

Cele mai accesate site-uri din lumeOrice proprietar de site apeleaza la specialistii in web design pentru a avea un site minunat si bine realizat. Orice proprietar de site isi doreste ca site-ul lui sa fie vizitat de cat mai multe persoane. Preferintele oamenilor insa sunt diferite.

Unii prefera un site, altii altul, insa sunt anumite site-uri care sunt vizitate extrem de des. Inainte de a spune denumirea site-urilor care cele mai accesate din intreaga lume, vrem sa-ti recomandam un site si anume Itexclusiv.ro.

Aici vei gasi profesionisti care stiu sa creeze un site cu adevarat calitativ, din toate punctele de vedere.
Cad vrei un site de la care ai asteptari, care sa fie vizualizat de cat mai multi vizitatori, alegi sa-l lasi pe mana celor care stiu ce inseamna web design.

ciel.ro

Revenim acum asupra site-urilor vizitate foarte mult de oamenii din intreaga lume. Sa vedem care sunt denumirile acestora.

Google

Nu cred ca este o mirare pentru nimeni faptul ca site-ul celor de la Google, care este motorul de cautare cel mai frecvent, apare in topul celor mai vizitate site-uri din intreaga lume. Cei de la Google reusec sa detina monopolul, cu toate ca rusii si chinezii folosesc motoare de cautare in limba lor. Pe Google poti cauta absolut orice informatie te intereseaza, astfel incat sa afli totul la timp si sa te informezi in absolut orice domeniu.

Facebook

Probabil te asteptai ca Facebook-ul sa fie in topul site-urilor vizitate cel mai adesea. Facebook-ul are aproximativ 1,4 miliarde de utilizatori. Unii abia isi deschid conturi, in timp ce altii le inchid. Cu toate acestea, Facebook-ul continua sa fie in topuri.

YouTube

Care este site-ul pe care intri cand vrei sa asculti muzica sau sa vezi tot felul de materiale video? YouTube, bineinteles. Tot mai des pe YouTube au inceput sa apara vlog-uri, filmate atat de persoane cunoscute, cat si de persoane mai putin cunoscute. YouTube-ul a fost si va fi probabil pentru mult timp cel mai utilizat site de fisiere video.

Yahoo

Marele avantaj al celor de la Yahoo consta in faptul ca acestia au un motor propriu de cautare, e-mail gratuit, camere de chat, cluburi tematice si continut personalizat. Cei de la Yahoo incearca sa-si tina cat mai mult vizitatorii pe site, insa, in ultima vreme multi se hotarasc sa renunte la Yahoo pentru site-uri similare, mai ales datorita erorilor aparute destul de des la serviciul de e-mai.

Wikipedia

Cand vrei sa cauti o informatie pe internet, de multe ori, pagina la care ajungi este a celor de la Wikipedia. Site-ul celor de la Wikipedia este o enciclopedie online, el fiind actualizat de catre utilizatori. Site-ul iti ofera posibilitatea de a cauta informatii in orice limba doresti.

Acestea sunt cele mai accesate site-uri din intrega lume. Cel mai probabil ai intrat pe ele macar o data, daca nu cumva le folosesti zilnic. Site-urile sunt diverse si multe dintre ele indeplinesc aceeasi functie, fapt pentru care proprietarii se straduiesc sa mentina vizitatorii pe site-urile lor si sa nu-i lase sa prefere mai degraba un site concurent.


Daca iti place distribuie!

    Post comment