Ce trebuie sa stiti inainte de a alege un abonament de web hosting?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Seo, Web Hosting     Comments No Comments
mart.
14

dlc.ro

Ce trebuie sa stiti inainte de a alege un abonament de web hosting?In cazul in care intentionati sa lansati primul site, cel mai probabil veti opta pentru platforma WordPress, asa ca trebuie sa stiti cum sa alegeti cea mai buna gazduire web pentru WordPress pentru site-ul dvs.

Exista multi furnizori pe piata la ora actuala si care ofera diferite servicii, asa ca veti afla in urmatoarele randuri ce trebuie sa intrebati furnizorii de hosting inainte de a alege unul.

Exista multe valori pe care trebuie sa le cautati la un furnizor de servicii de gazduire web inainte de a alege unul. Acestea sunt utilizate in mod obisnuit pentru a determina costurile si avantajele de a incepe un site web de la inceput. Cele mai comune aspecte legate de clasificarea gazduirii web includ:


  • Cost;
  • Limbaje de programare;
  • Sisteme de operare;
  • Servere Web;
  • Caracteristici.

Iata in continuare ce puteti intreba furnizorii de web hosting, inainte de a alege un pachet de hosting:

Prima intrebare pe care majoritatea noilor proprietari o au pentru furnizorii de hosting este cea referitoare la costurile de rulare a unui site pentru a stabili un buget. In ultimii 10 ani, gazduirea web a devenit ieftina, iar multe dintre gazdele de pe piata ofera web hostint pentru mai putin de 5 dolari pe luna. Pentru doar cativa dolari mai mult pe luna, puteti obtine cateva caracteristici excelente.

O alta intrebare a proprietarilor de site-uri Web este legata de limbajul de programare utilizata pe server. Acest lucru le va permite sa personalizeze site-ul prin cresterea functiilor interactive. Limbajele utilizate frecvent includ ASP, JSP, PHP si Perl. Acestea sunt toate limbajele de programare bazate pe web care ofera comanda deplin a utilizatorului.

Cea de-a treia intrebare este referitoare la sistemul de operare utilizat pe server. Alegerile sunt de obicei Windows sau Linux. Limbajele de programare de mai sus functioneaza numai pe un singur sistem de operare sau pe celalalt. Prin urmare, trebuie sa alegeti sistemul de operare bazat pe nevoile dvs. specifice. Exista avantaje si dezavantaje egale ale ambelor.

Urmatoarea intrebare pe care o au proprietarii noi de site-uri este legata de caracteristicile serverelor web. Acestea includ de obicei performanta si viteza de conectare, precum si tipul de gazduire. Alegerile sunt, hosting partajat, hosting dedicat si Virtual Private Server (VPS) hosting. Fiecare optiune are un cost diferit pentru serviciul lunar.

O alta intrebare pe care majoritatea proprietarilor noi de site-uri o au pentru furnizorii de web hosting are legatura cu caractersiticile oferite de acesta in pachetul de gazduire web. Acestea sunt de obicei extrasele pe care le primiti dupa inscriere. De exemplu, multi furnizori de gazduire web ofera acum o configuratie simpla WordPress din panoul de control, ceea ce face mult mai usor pentru utilizatori sa creeze un blog sau o magazin.

Un alt detaliu foarte important, este acela ca inainte de a alege un anumit furnizor trebuie sa cautati cat mai multe informatii despre serviciile oferite de catre acesta. Puteti accesa forumuri de specialitate, unde actualii sau fostii clienti isi dau cu parerea. In cazul in care nu stiti spre ce companie de hosting trebuie sa va indreptati atentia, atunci permiteti-ne sa va recomandam Gazduire Enterprise, si cu siguranta va veti felicita pentru alegerea facuta.


Daca iti place distribuie!

    Post comment