Ce are special un incarcator de telefon de tip rucsac?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
iul.
3

ciel.ro

Ce are special un incarcator de telefon de tip rucsac?Incarcatoarele solare au marele avantaj ca pot fi incarcate oriunde, practic trebuind sa aiba o expunere la razele soarelui. Din acest motiv nu trebuie sa ne facem griji ca vom ramane cu smartphone-ul sau tableta descarcate. De aceea multi utilizatori de dispozitive inteligente de ultima generatie se gandesc serios la achizitionarea unui astfel de incarcator telefon.

Unul dintre cele mai bune este Ansun ANSR6 tip rucsac. Acesta va va ocupa foarte putin spatiu din bagaj, atunci cand veti pleca in calatorii. Practic acesta este si detasabil si veti putea in orice situatie sa va bucurati doar de cele 3 compartimente oferite de bagaj.

dlc.ro

Acesta poate fi luat de atat cand va aflati in oras, dar si cand va duceti in excursii si trebuie sa carati un laptop, o tableta.

Compartimentele sunt practic intarite cu burete, astfel ca electronicele stau in siguranta. Le puteti incarca la un panou solar prin intermediul conectarii la priza portabila de tip micro USB, care este amplasata pe spatele produsului. Acesta are un voltaj de incarcare de 5V care este compatibil cu smartphone-uri, tablete, e-readere, camere foto, etc.

De asemenea, puterea itemului este de 6.5W. Ca si avantaje putem spune ca acest incarcator fiind parte din rucsac, panoul va fi mereu expus la soare, fiind util in drumetii sau excursii, dar totodata si pentru uzul zilnic.

Este de asemenea foarte spatios, avand 3 compartimente destul de incapatoare. Incarcarea se face prin intermediul unui port usb micro, avand o compatibilitate ridicata. Un dezavantaj destul de important il constituie costul destul de ridicat al acestuia in comparatie cu restul incarcatoarelor.

Revenind la clasificare, multi dintre dumneavoastra stiu ca acestea sunt impartite in cele 3 categorii standard: incarcatoare cu baterie interna, cele universale si cele cu ventuza. Cele cu baterie interna vor stoca in mod automat energia, astfel ca le veti putea lasa nesupravegheate la soare si totodata le veti putea utiliza la momentul potrivit. Sunt foarte utile in cazul in care vreti sa le incarcati pe timp de noapte sau cand afara este destul de innorat.

Exista foarte multe tipuri de baterii, insa fiecare are propriile dezavantaje. Cele mai populare sunt bateriile de tip litiu-polimer si mai ales litiu-ion, care sunt extrem de usoare si retin energia pentru o perioada mai lunga de timp si rezista la mult mai multe cicluri de incarcare. Problema acestora este ca sunt foarte sensibile la supraincalzire. Mai exista si unele cu nichel-metal-lichid, care se descarca la caldura, precum si nichel-cadmiu, care trebuie golite complet pentru a primi din nou energie.

Incarcatoarele universale sunt printre cele mai populare, deoarece sunt create pentru o gama larga de dispozitive electronice, cum ar fi telefoane mobile, tablete, sisteme GPS, etc. Acestea sunt dotate cu adaptor pentru fiecare dintre acestea.

Pot avea LED-uri care de regula infatiseaza gradul de incarcare, iar unele modele sunt folosite si pe post de lanterne. Incarcatoarele cu ventuza au dimensiuni foarte reduse, acestea putand fi agatate de fereastra. Puteti sa le folositi cand sunteti acasa, dar sunt mai ales utile cand calatoriti cu un mijloc de transport, deoarece le puteti agata de geamul unei masini.


Daca iti place distribuie!

    Post comment