Ce probleme pot sa apara la incarcarea unui smartphone HTC?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
27

dlc.ro

Ce probleme pot sa apara la incarcarea unui smartphone HTC?
Problema unei cat mai mari autonomii a unui smartphone este o problema foarte importanta, iar bateria se descarca destul de rapid, chiar daca tehnologia incearca cat mai multe in acest domeniu.

In cazul unui smartphone HTC, s-au constatat diverse cauze ale descarcarii prea rapide a bateriei in service-urile care ofera solutii de reparatii Htc. Vom enumera cateva dintre aceste cauze. Ar putea fi o problema de contact imperfect, adica mufa de la incarcator nu mai face un contact, din cauza incarcarilor repetate portul de incarcare se uzeaza.

ciel.ro

Puteti sa indreptati cu o periuta de dinti lamelele din interiorul portului, dupa ce ati oprit telefonul si i-ati scos bateria cu mare atentie pentru a nu indoi sau rupe lamele. Tot din cauza atator incarcari, mufa sau cablul se pot uza. Mufele sunt foarte sensibile si majoritatea le tin pe jos si pot calca pe ele.

Cablurile sunt subtiri si pot sa fie intrerupte. Incarcatorul poate sa aiba o problema. In consecinta, cauzele principale ale incarcarii deficitare ale unui smartphone HTC, orice model ar fi luat in discutie, raman acestea de mai sus: fie mufa, cablul sau incarcatorul pot fi deteriorate, producand imposibilitatea unei incarcari corespunzatoare, pana la a nu mai putea incarca deloc smartphone-ul si astfel practic telefonul devine nefunctional, deci trebuie gasita imediat solutia de remediere.

Dar orice service GSM poate rezolva aceste cazuri, adica pot inlocui o mufa sau un cablu sau incarcatorul, adica solutia cea mai simpla, pentru ca o mufa, un cablu sau un incarcator noi ar trebui sa elimine orice probleme. Se pot si repara acestea? De obicei, da.

La o mufa pot fi indreptate lamelele, la un cablu de incarcare se poate desface surubul de strangere al stecherului cu o surubelnita, pentru a verifica firele, daca s-au deteriorat capetele firelor, se taie partea uzata din cablu cu un patent sau citit, se inlatura izolatia pentru alte capete si in final se reizoleaza.

Daca firele sunt intrerupte pe lungimea cablului de incarcare, se verifica elasticitatea cablului si in portiunea unde este mai putin elastic se va repara prin taierea portiunii defecte si reinnodarea firelor si se va izola cu banda izolatoare cauciucata.

Iar in cazul unui incarcator care nu mai este functional, se recomanda achizitionarea unui incarcator nou, pentru ca implica operatiuni care pot in timp sa duca la deteriorarea incarcatorului, deci este mai indicat sa il inlocuiti cu unul nou, care nu are niciun defect.

Incarcarea oricarui smartphone este una dintre problemele de baza pentru ca asigura autonomia de care oricare posesor de telefon are nevoie pentru a putea folosi oriunde si cat mai mult timp telefonul sau.

Orice defectiune semnalata mai sus trebuie remediata rapid, pentru ca smartphone-ul sa fie incarcat corespunzator pentru a putea fi folosit. Service-urile GSM ofera solutiile cele mai indicate in aceste situatii, in primul rand pot repara, dar recomanda si inlocuirea care este mai sigura si cu eficienta mai indelungata in timp.

Depinde de client, ce isi doreste cel mai mult pentru smartphone-ul sau HTC cu probleme la incarcare.


Daca iti place distribuie!

    Post comment