Ce defectiuni poate avea un smartphone?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
apr.
20

dlc.ro

Ce defectiuni poate avea un smartphone?
Acum mai bine de un deceniu, nu toata lumea detinea un telefon mobil, pentru ca unii considerau ca sa detii un astfel de dispozitiv este un moft, asa ca nu isi cumparau un telefon.

Ei bine insa, timpul a tacut si a trecut, tehnologia a evoluat foarte mult in aceasta perioada, iar acum pe piata nu se mai gasesc simplele telefoane de acum 10 sau 15 ani. Acum, pe piata se gasesc telefoanele mobile inteligente, care cu siguranta pot sa indeplineasca foarte multe sarcini cu succes.

ciel.ro

Avand acum la indemana un telefon mobil inteligent, acesta va putea sa fie folosit pentru a viziona filme online, poti deasemenea sa folosesti telefonul pentru a te conecta la Instagram, la Facebook sau la Twitter. Mai poti iarasi sa accesezi orice site iti doresti, astfel ca poti sa afli tot ceea ce te intereseaza de pe internet, fara a mai fi nevoie sa utilizezi un laptop sau un PC.

Ei bine, trebuie sa iti alegi insa doar telefoane foarte performante, si care sa apartina celor mai renumite firme de pe piata, pentru ca in cazul in care vei alege un dispozitiv al unei firme nu foarte renumite, sunt sanse ca acesta sa se defecteze rapid.

Chiar si daca vei avea un telefon de la un brand celebru, sanse ca el sa se defecteze tot sunt, pentru ca nici un producator nu se poate lauda pana in prezent cu faptul ca a reusit sa scoata pe piata un dispozitiv perfect.

Ei bine, o prima problema pe care o intalnim la o multime de smartphone-uri, indiferent de firma producaotare, este aceea ca bateria dispozitivului se descarca foarte rapid. Este posibil ca aceasta sa fie defecta, insa trebuie sa stii ca atat luminozitatea cat si o multime din aplicatiile pe care le ai descarcate, contribuie la acest lucru.

Pentru ca bateria telefonului tau sa tina cat mai mult timp incarcata, trebuie sa inchizi aplicatiile pe care nu le prea utilizezi, sa reduci nivelul de luminozitate al ecranului, si chiar sa dezactivezi functia bluetooth sau functia wifi atunci cand nu ai nevoie sa le folosesti.

O alta problema este legata de faptul ca dispozitivul se blocheaza in timpul utilizarii, iar o astfel de problema este intalnita de cei care si-au ales dispozitive care nu apartin celor mai buni producatori de pe piata.

Sunt deasemenea cazuri in care utilizatorii se plang de faptul ca dispozitivele lor incep sa se restarteze singure, sau sa intampine tot felul de probleme similare, iar pentru asta isi vor duce telefoanele la service.

Ei bine, la service iti poti duce telefonul si cand acesta are nevoie de o reparatie de tip hardware, iar pentru o astfel de reparatie, este nevoie de o piesa componenta pentru inlocuire. Cei de la service pot comanda orice tip de piese, incepand cu piese telefoane Nokia pentru cele mai vechi dispozitive, si pana la piese pentru cele mai noi modele iPhone sau Samsung.

Chiar si tu ca si utilizator poti sa influentezi perioada de viata a dispozitivului tau, si asta in mod special daca te vei ocupa de intretinerea dispozitivului, si daca vei cumpara pentru el accesoriile de protectie de care are nevoie.


Daca iti place distribuie!

    Post comment