Ce aspecte sunt de respectat la alegerea unui touchscreen?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
24


Ce-aspecte-sunt-de-respectat-la-alegerea-unui-touchscreenPentru orice tip de telefon, alegerea unui touchscreen este importanta, desigur si pentru un touchscreen de Nokia se aplica aceleasi criterii de alegere. In primul rand, trebuie sa alegi intre tipurile rezistiv si capacitiv.

Ecranul rezistiv are mai multe straturi de plastic, iar semnalul este inregistrat prin atingerea dintre acestea, cand se apasa cu degetul, rezultand o conexiune electrica. Cele cu ecran rezistiv pot fi utilizate, de asemenea, cu un stylus.

ciel.ro

Touchscreen-ul capacitiv este un ecran de sticla cu un material conductiv transparent. Deoarece si corpul uman este un conductor de electricitate, atingerea cu degetul declanseaza un camp electric si inregistreaza locatia exacta.

Dimensiunea ecranului este un factor important. Se va cauta un ecran cu dimensiuni destul de mari, pentru a fi manevrat usor, de minim 2,8 inch, dar nici prea mare pentru ca atunci bateria se va consuma mult mai rapid.

Conteaza si sistemul de operare si aplicatiile oferite de acest sistem. Producatorii cauta solutii pentru cat mai multe aplicatii pe smartphone-uri, unele dintre acestea fiind dedicate pentru touchscreen.

De asemenea, trebuie sa alegeti un touchscreen si in functie de sensibilitatea ecranului si timpul de raspuns suficient de rapid la atingere.

Este indicat sa testati mai multe tipuri de touchscreen pentru a achizitiona un produs de calitate in functie de ceea ce poate sa faca si de bugetul pe care il aveti.

Alegerea unui touchscreen se va face in functie de toate detaliile pe care le cunoaste un client bine informat. Nu trebuie sa se bazeze insa doar pe sfaturile oferite de un prieten, acesta poate nu a stiut amanunte importante in alegerea telefonului.

Prin urmare, atunci cand va achizitiona telefonul, este foarte bine sa solicite amanunte despre specificatiile tehnice ale touchscreen-ului, pentru a avea cele mai bune garantii despre functionalitatea acestuia.

Nu alegeti un touchscreen de Nokia fara a fi convinsi ca ati ales ceea ce vi se potriveste, ceea ce este perfect functional, care poate fi folosit in conditiile optime, in scopurile pe care vi le propuneti. In cazul in care nu cunoasteti toate aspectele tehnice, solicitati parerea specialistului, atunci cand intrati in magazin pentru a achizitiona telefonul dorit.

Astfel veti putea, cu siguranta, sa detineti un telefon Nokia cu touchscreen-ul de dimensiuni potrivite, de tipul capacitiv, de preferat, prin care cat mai multe aplicatii sa fie accesate, veti fi foarte atent sa protejati acest touchscreen, cu un geam de sticla, pentru a nu se deteriora daca telefonul este scapat pe jos.

Daca ati ales corect, veti putea folosi in cele mai bune conditii telefonul dumneavoastra, va veti bucura de toate aplicatiile pe care vi le ofera. In acelasi timp, trebuie sa stiti ca tehnologia se dezvolta extrem de rapid, puteti oricand sa aflati ca touchscreen-uri noi au aparut pe piata, veti fi tentat sa le studiati calitatile noi.

In linii mari, la oricare noua aparitie pe piata, se vor urmari aceleasi detalii despre touchscreen si diferentele pe care modelul nou le poate furniza clientilor in design, performanta, utilitate, functionalitate si calitate.Daca iti place distribuie!

    Post comment