Ce aplicatii sa iti instalezi pe iPhone-ul tau?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iul.
2


Ce aplicatii sa iti instalezi pe iPhone-ul tau?Pentru ca iPhone-ul pe care il folosesti zi de zi sa dea cele mai bune rezultate, ai nevoie de aplicatii care sa iti ofere cele mai bune optiuni ale acestuia.

In trecut, problemele iPhone-urilor nu puteau fi rezolvate prea usor, asa cum se intampla acum cu multe reparatii iPhone ce pot fi excutate prompt si eficient prin asemenea service-uri specializate.

Dar, pentru ca iPhone-ul tau sa functioneze la capacitatea lui maxima, ai nevoie de aplicatiile potrivite pentru el. Una dintre cele mai cunoscute este Dropbox. Ea permite stocarea si accesarea fisierelor in platforma cloud, astfel incat ele sa fie accesibile tuturor celor care doresc sa aiba acces imediat la informatii care privesc o comunitate sau mai multi oameni.

dlc.ro

Dropbox este poate cea mai populara platforma de cloud care a devenit disponibila atat pentru cei cu dispozitive cu sistemul de operare Android, cat si pentru cei care au telefoane cu sistem de operare iOS, asa cum este iPhone-ul. In Dropbox pot fi puse fisiere text, dar si unele video si audio care sa nu depaseasca in total dimensiunea de 2 GB. Acestea pot fi accesate din orice loc din lume, acolo unde exista o conexiune de internet.

In plus, unele tipuri de fisiere pot fi salvate pentru a fi accesate si atunci cand nu ai o conexiune disponibila de internet. Pentru a citi aceste fisiere pe care le ai in Dropbox, in cazul in care ele sunt de tipul PDF, vei avea nevoie de aplicatia Adobe Acrobat Reader pentru iPhone. Adobe a devenit o alegere indispensabila in domeniul acestui tip de fisiere si este lider mondial.

Fisierele PDf pot fi astfel citite si editate pe iPhone iPad si pe un calculator pe care il folosesti acasa sau atunci cand esti intr-o deplasare sau in oras. Ele pot fi deschise direct din e-mail, de pe internet sau dintr-o alta aplicatie. Fisierele respective pot fi convertite in alte formate, adnotate si trimise celor care trebue sa le citeasca.

CamCard este o aplicatie care iti permite sa iti organizezei agenda telefonului tau mobil si sa creezi sectiuni separate pentru anumite contacte din agenda. Ea se asigura ca poti avea mereu la dispozitie toate adresele, numerele de telefon si contactele celor cu care interacionezi in afacerea ta zi de zi. Ea inlocuieste cartile de vizita traditionale pe care le purtai cu tine tot timpul si te ajuta sa trimiti datele tale de contact complete oricui doreste sa le aiba.

In acest mod, vei putea stabili noi legaturi de afaceri cu partenerii din domeniul tau de activitate si te asiguri ca acestia te pot contacta oricand doresc. Nu in ultimul rand, pentru telefonul tau inteligent ai nevoie si de o aplicatie care inregistreaza tot ceea ce vorbesti pe el. Inregistrarile facute de tine pe telefon pot fi trimise si prim e-mail sau pot fi stocate pe platforme cloud ca Dropbox. Aplicatia este usor de utilizat pe telefonul tau si iti ofera acces la tot ceea ce inregistrezi oricand ai nevoie.Daca iti place distribuie!

    Post comment