Ce accesorii de telefoane sunt in topul vanzarilor?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
9


Ce accesorii de telefoane sunt in topul vanzarilor?
Accesorii telefoane reprezinta un sector important in vanzarile magazinelor GSM. Orice posesor de smartphone sau de iPhone, sau orice gadget, are nevoie si de accesorii pentru acestea.

O metoda foarte buna de informare a utilizatorului este informarea prin Internet, pentru ca la o comanda online sunt necesare date pentru a se potrivi cu modelul telefonului dumneavoastra. Alegerea unui accesoriu se face in primul rand consultand functiile accesorului respectiv, si anume o husa tip book sau flip se va potrivi doar la un telefon cu touchscreen. Sau alt accesoriu, cum este un card de stocare depinde de cat poate suporta spatiu de stocare.


Husele pentru protejarea telefoanelor sunt in topul vanzarilor, pentru ca telefoanele mobile nu pot tinute fara a fi protejate impotriva caderilor, socurilor, zgarieturilor, apei, etc. O husa din material mai rezistent va oferi o protectie mai mare in timp.

Pe piata exista foarte multe modele de huse, dar atentie la compatibilitatea pe care husele trebuie sa o aiba cu telefonul dumneavoastra. Conteaza dimensiunile si este indicat ca husa sa fie probata direct in magazin pe telefon.

Daca husa este pentru un anumit tip de telefon, atunci nu se poate potrivi la alte modele, la care poate bloca accesul la functia de camera sau mufa USB, de exemplu. Conteaza si materiaul care poate fi plastic, silicon, PVC sau piele, care au doua functii de baza, protectia si aspectul estetic.

Alte accesorii in topul vanzarilor sunt cablurile de date, bateriile externe, memory USB stick, carcasele sau cardurile de memorie.

Depinde foarte mult si de magazinele respective, care trebuie sa aiba stocuri in permanenta, astfel orice comanda sa poata sa fie asigurata in timp foarte scurt, si cumparatorii sa primeasca accesoriu dorit imediat, pentru ca un cablu de date sau o baterie externa, o carcasa sau card de memorie sunt accesorii de care au nevoie foarte multi posesori de smartphone-uri, care nu trebuie sa astepte prea mult pentru a le achizitiona.

Fiecare dintre acestea accesorii trebuie sa se potriveasca cu modelul de smartphone pe care il are respectiva persoana, este mai indicat sa vina direct in magazin pentru a se consulta cu vanzatorul, dar in cazul in care site-urile care vand accesorii au un formular de comanda foarte bine creat si ofera si o optiune de comanda telefonica prin care se poate discuta direct cu vanzatorul pentru a putea face alegerea corespunzatoare.

In concluzie, exista sau nu un top al vanzarilor de accesorii, nu este relevant acest lucru, doar pentru cei care cauta sa afle anumite statistici, important este ca vanzarea acestor accesorii pentru telefoane sa fie facuta cu profesionalism si pentru a indeplini cerintele si exigentele in crestere ale cumparatorilor pe o piata din ce in ce mai performanta a telefoniei mobile.

Ca si telefonul mobil in sine, accesoriile sunt piese de baza care fie se ataseaza telefoanelor, fie sunt piese care trebuiesc inlocuite la un telefon care s-a deteriorat, deci cautati cu maxima atentie un magazin de accesorii pentru telefonul dumneavoastra.

dlc.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment