Posts Tagged / casa

Frizerul si frizeria – scurta istorie

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
11

Frizerul si frizeria – scurta istorieUn frizer este o persoana a carei ocupatie este aceea de a taia sau de a stiliza parul, pentru a schimba sau a mentine imaginea unei persoane.

Acest lucru este posibil folosindu-se o combinatie de tehnici de taiere si vopsire a parului, precum si tehnici de texturare. Pentru guler frizerie, vizitati UtilariSaloane.ro.

Majoritatea hair-stilistilor sunt licentiati profesional, iar aceste licente se impart in 3 categorii: frizerul normal, barbierul sau profesionistul cosmetic (cosmeticianul sau cosmetologul). read more

Vrei sa cumperi o casa cu 1 euro ?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
11

Vrei sa cumperi o casa cu 1 euro ?Inainte sa iti prezint aceasta super oferta vreau sa iti fac cunostinta cu Galaxyimob.ro , unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din tara noastra . GalaxyImob iti pune la dispozitie cele mai bune servicii de vanzari/inchirieri apartamente , case , vile , terenuri , spatii comerciale , servicii la standarde internationale .

Cei peste 80.000 de vizitatori unici , pe luna, pe sectiunea imobiliare fac din GalaxyImob lider incontestabil de piata pe sectiunea agentii imobiliare .

Si acum sa revin la subictul principal . Nu glumesc cand spun ca poti achizitiona o casa  pentru numai 1 euro . Undeva in Europa , mai exact in provincia Palermo din Sicilia , Italia ,  in satul Gangi , au fost scoase la vanzare 20 de case datand din secolul XII-lea .

Pretul cerut de autoritatile locului , pentru o astfel de proprietate , porneste de la 1 euro . Insa , la acest pret se ma adauga taxele pe care autoritatile din Sicilia le cer pentru achizitia de proprietati , taxe care ajung undeva la 6.000 de euro . Cu toate acestea , investitia pare una foarte profitabila . read more