Care sunt avantajele si dezavantajele extensiilor pentru par?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
26


Care sunt avantajele si dezavantajele extensiilor pentru par?Exista mai multe tipuri de extensii de par ieftine si noi va prezentam avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele.

  1. Extensii clip-on

Avantaje: Sunt relativ ieftine in comparatie cu celelalte tipuri de extensii pentru par ($ 100 + pentru par Remy) si se pot face acasa. Pot fi reutilizate dupa cum este necesar. Nu necesita multa intretinere.

dlc.ro

Dezavantaje: Clipurile se pot simti voluminoase si deranjante pentru unii, mai ales pentru cei cu par fin – Ar putea fi nevoie de o perioada de ajustare. Folosirea unor clipsuri de calitate slaba poate provoca distrugerea radacinilor, ceea ce poate deteriora foliculii de par. Acestea ar trebui sa fie indepartate noaptea sau in timpul dusului pentru a preveni deteriorarea parului.

  1. Extensii cu bucla micro

Avantaje: Ele sunt mai durabile decat clip-ins, si pot fi puse mai usor. Pot fi reutilizate. Ele sunt usor de pus si de indepartat. Ele sunt, in general, discrete si excelente pentru a asigura volumul dorit. Ele costa in mod rezonabil daca se fac acasa. Intretinerea este de 6-12 saptamani pe masura ce clema se desface sau creste parul. Nu necesita clei sau substante chimice.

Dezavantaje: dureaza mult timp pentru a face intregul cap. Probabil ca veti avea nevoie de ajutor pentru a plasa / elimina extensiile. Acestea pot fi daunatoare pentru cei cu par fin sau pentru parul subtire, deoarece pot face parul sa cada si pot cauza ruperea. De asemenea, ele nu pot fi la fel de discrete pentru cei cu par scurt.

  1. Extensii de fuziune / lipire

Avantaje: Extensiile de fuziune dureaza cel mai mult (3-6 luni). Extensiile sunt literalmente topite pe par cu adeziv fierbinte sau rece. Ele necesita mai putina intretinere. Sunt minunate pentru toate tipurile de par si destul de populare.

Dezavantaje: Extensiile de fuziune tind sa fie cele mai scumpe (intre 500 si 4000 $) si au cel mai indelungat proces de aplicare (3 ore). Dupa ce le-ati eliminat, nu le puteti folosi din nou. Caldura de la adezivul fierbinte poate provoca o deteriorare a radacinilor parului. Lipirea rece este de obicei mai buna. Este necesara indepartarea adezivului pentru ruperea lipiciului.

  1. Extensii cu banda

Avantaje: Procesul de aplicare cu banda este mult mai rapid (aproximativ o ora sau mai putin) si mai accesibil decat cel pentru extensiile de fuziune, deoarece acestea pot fi facute acasa. Ele sunt excelente pentru toate tipurile de par. Unele marci au fragmente mai usoare destinate celor cu par subtire. Ele sunt usor de pus, si pot fi reutilizate dupa cum este necesar. Banda poate fi taiata daca este necesar.

Dezavantaje: pot avea costuri mari (300-200 $) in saloane. Acestea necesita intretinere la fiecare 6-8 saptamani. In functie de calitatea extensiei, banda se poate vedea in parul scurt sau poate cadea. Extensia necesita o solutie de eliminare.

  1. Extensiile cusute

Avantaje: Ultimele pentru o lunga perioada de timp. Acestea pot fi aplicate intr-o ora sau doua. Ele sunt destul de rezistente. Se amesteca foarte bine.

Dezavantaje: Extensiile cusute sunt cele mai bune pentru parul afro-american, care are suficienta rezistenta si textura pentru ca ele sa ramana ferme pe pozitie. Impletirea Cornrow + greutatea adaugata a extensiilor poate pune o multime de presiune asupra foliculilor de par. Utilizarea persistenta a acestui tip de extensie poate duce la eliminarea alopeciei sau firelor rupte.


Daca iti place distribuie!

    Post comment