Care sunt avantajele MagazinGsm.ro?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
nov.
9


Care sunt avantajele MagazinGsm.ro?
Cand va veti cumpara un telefon clasic sau un smartphone de ultima generatie trebuie sa va ganditi foarte bine si la protectia acestuia. Cele mai multe oferte de smartphone-uri nu vin neaparat insotite de o husa sau o carcasa de protectie.

Acesta trebuie achizitionata ulterior dar bineinteles cat mai repede pentru a nu lasa prea mult smartphone-ul neprotejat. Trebuie sa va ganditi ca este mult mai avantajos sa schimbati doua huse iPhone pe parcursul utilizarii unui smartphone, decat sa trebuiasca sa ii schimbati carcasa sau ecranul.

dlc.ro

Acestea pot fi realizate destul de usor intr-un service autorizat, dar costurile vor fi incomensurabil mai mari. Pentru a evita cheltuielile foarte mari cu aceste operatiuni este foarte bine sa va ganditi la achizitionarea unei huse de protectie. Aceasta poate fi achizitionata atat online cat si la magazine de specialitate ale unor operatori de telefonie mobila.

Dintre magazinele online care comercializeaza numeroase huse si totodata carcase pentru telefoanele iPhone se remarca magazingsm.ro. Acesta ofera numeroase huse si carcase pentru modelele de iPhone, la preturi foarte avantajoase. Cumparand o husa de la magazingsm.ro aveti numeroase avantaje. In primul rand veti plati un pret mult mai mic pentru husa decat daca o achizitionati dintr-un magazin clasic.

Asta deoarece costurile legate de intretinerea site-ului sunt mult mai mici decat in cazul unui magazin clasic, spatiul de depozitare este unul virtual pentru care nu se plateste chirie, decat costul legat de intretinerea sa. In cazul magazinelor clasice spatiul de depozitare este destul de mare, fiind necesare cheltuieli suplimentare.

Chiria unui magazin clasic este destul de mare putand sa ajunga si la peste 1000 de euro, nemaivorbind de plata angajatilor care consuma o parte insemnata din bugetul magazinului. In cazul magazinului online acesta nu are nevoie de angajati care sa va prezinte marfa aceasta fiind la dispozitia dumneavoastra 24 de h din 24.

Actualizarea informatiilor se face extrem de rapid prin intermediul unui soft care este mereu modificat de catre o singura persoana. Husa poate fi comandata online sau prin telefon fiind usor de livrat prin curierat rapid. De cele mai multe ori o husa achizitionata de la magazingsm.ro ajunge la client in cateva ore.

Deci nu se poate spune ca veti astepta foarte multe zile pentru achizitionarea acesteia. In schimb daca veti cauta o husa prin magazinele clasice veti pierde destul de mult timp ajungand in cele din urma sa va pierdeti rabdarea si sa renuntati cautarea acesteia. Bineinteles ca nu exista numai avantaje cand veti achizitiona o husa de la magazingsm.ro.

Cea mai mare problema este reprezentata de faptul ca husa nu poate fi probata pe smartphone-ul dumneavoastra decat daca a fost deja livrata prin curieratul rapid. Se poate intampla ca aceasta sa nu se potriveasca perfect smartphone-ului, de aceea multi clienti sunt ingrijorati de acest lucru. Totusi aceasta problema are o rezolvare destul de simpla prin faptul ca magazingsm.ro poate primi inapoi husa nepotrivita pe care o poate inlocui cu una perfecta. Nu trebuie decat sa apelati cu incredere la magazingsm.ro pentru a cumpara husa mult visata.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment