Carcasa i-Blades – noua generatie de carcase pentru iPhone

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
dec.
16

dlc.ro

Carcasa i-Blades – noua generatie de carcase pentru iPhoneIn ultimii ani, carcasele pentru iPhone au devenit mai mult decat acele simple accesorii din piele, cu ecran de plastic si clip de prindere. Cauti o carcasa telefon, la un pret bun? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

In momentul de fata, utilizatorii se asteapta ca aceste accesorii pentru smartphone sa poata face ceva, adica cel putin sa poata adaposti un card de credit, bancnote sau alte documente importante. In  afara de asta, utilizatorii doresc ca aceste carcase sa le poata incarca smartphone-urile pe masura ce se descarca sau sa poata face alte lucruri inteligente, fara a fi nevoie de interactiunea directa cu smartphone-ul.

Jorge Fernandes, unul dintre principalii creatori ai platformei Apple Pay, a creat i-Blades Smartcase, o carcasa inteligenta pentru smartphone, care prin design si capabilitati, ne poate face sa avem de acum incolo pretentii mult mai mari de la un astfel de accesoriu.

ciel.ro

Carcasa i-Blades este de fapt un intreg sistem modular, construit din piele si policarbonat, care aduce pentru utilizatorii de iPhone un element crezut pierdut pana acum: posibilitatea reutilizarii castilor cu jack de 3.5 mm, printr-un adaptor inclus.

Carcasa in sine ofera o protectie foarte buna, dar “smarblade-urile” fac din aceasta carcasa una cu adevarat deosebita. “Smartblade-urile” sunt acele atasamente (module) ce pot fi adaugate carcasei, pentru extinderea functionalitatilor sau pentru imbunatatirea celor deja prezente.

Blade-urile sunt de fapt feature-uri noi. Fiecare blade ofera o functie separata. Cele pentru memorie de exemplu, adauga instant telefonului o capacitate de la 64 GB pana la 1 Terra de memorie de stocare, in timp ce blade-ul cu modul de baterie, poate suplimenta capacitatea bateriei tale cu pana la 2600 mAh.

Aceste blade-uri pot fi atasate de spatele carcasei, folosindu-se magneti si un capat de cupru circular, in zona de contact. Contactul de cupru este in acelasi timp legatura dintre carcasa si modulele aditionale, dar si o conexiune de date (de mare viteza), care se face intre carcasa si telefon.

Carcasa interactioneaza cu telefonul, cu ajutorul portului de incacare. Aplicatia pentru i-Blades, care vine instalata default pe carcasa, va permite management-ul atasamentelor (modulelor), intr-un mod foarte simplu si intuitiv.

Atractivitatea carcasei i-Blades pentru smartphone, este data de design-ul revolutionar si de atasamentele modulare care o pot completa cu succes. Poti asadar sa dai deoparte ceea ce nu te intereseaza (anumite module) si le poti pastra pe cele pe care le consideri foarte bune (modulul pentru extiderea capacitatii bateriei sau cel pentru memorie de exemplu).

Trebuie sa tii cont si de faptul ca adaugarea mai multor module va ingreuna telefonul  atat din punct de vedere vizual (va deveni un device bulky) cat si din punct de vedere al greutatii reale, al gramelor cantarite.

Grosimea carcasei variaza intre 2mm si 9mm, in functie de modulele pe care le doriti atasate, carcasa fiind construita dintr-un material compus din crom si aluminiu si are un look premium, cu mult diferit de cel al carcaselor din plastic sau din policarbonat. La lansare, i-Blades va fi disponibila in principal pentru iPhone-uri, dar si pentru modelele Galaxy S6 si S4 de la Samsung.


Daca iti place distribuie!

    Post comment