Posts Tagged / camera

Cum arata vacanta ta perfecta la Mamaia?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mart.
31

Cum arata vacanta ta perfecta la Mamaia?Daca ti-ai dorit de mult timp sa ai parte de o vacanta perfecta la Mamaia, acum e timpul sa iti pui planurile in aplicare si sa iti indeplinesti visul de a te relaxa la malul marii. Pentru a rezerva camere duble Mamaia pasii care trebuie urmati sunt simpli, iar totul poate fi rezolvat imediat.

Din multitudinea de camere duble Mamaia poti alege cea mai buna varianta pentru tine si cei dragi, astfel incat totul sa fie la inaltimea asteptarilot tuturor. Confortul pe care o vacanta la un de patru stele ti-l ofera este un element esential al unei vacante perfecte.

Optiunile pe care un hotel de calitate ti le pune la dispozitie reprezinta un argument puternic pentru a te convinge sa faci o astfel de alegere. In functie de numarul de persoane pentru care vrei sa faci rezervarea, alegerile sunt mereu facute astfel incat toti sa fie pe deplin multumiti de ceea ce vor primi. Camerele duble, cele twin, apartamentele sau, de ce nu, cele sky apart, sunt tot atatea posibilitati inspirate de petrecere a vacantei voastre. read more

Sfaturi pentru o poza perfecta

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
21

Sfaturi pentru o poza perfectaExista numeroase sfaturi care se bat cap in cap cand vine vorba de fotografie. Sfaturile prezentate in acest articol te vor ajuta sa faci poze de calitate care sa iti puna in valoare viziunea artistica.

Fii atent la viteza obiectivului si incearca diferite pozitii alternand viteza. Fotografia iti da puterea de a transforma o serie de momente unice intr-un cadru mult mai larg si pe un timp mai indelungat. In general, viteza rapida a obiectivului merge cel mai bine pentru pozele in actiune, pe cand viteza redusa este ideala pentru poze statice, peisaje.

Creeaza profunzime atunci cand pozezi peisaje. Creeaza un bun efect de perspectiva folosind recunoasterea unui obiect din cadru. O fanta mica, in mod normal mai mica de f/8 la majoritatea camerelor digitale si f/16 pentru SLR-uri creeaza o perspectiva mai buna pentru intreaga poza. read more