Calitatea finisajelor unui apartament nou

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
11

dlc.ro

 Calitatea finisajelor unui apartament nouPentru dezvoltarea unui apartament nou si modern cu 2 camere in Bucuresti, si in general a oricarui apartament care satisface cele mai pretentioase gusturi, este nevoie ca finisajele sa fie de o calitate incontestabila, avand la baza conceptul de apartamente bine facute, asa cum sunt  toate apartamentele din Greenfield.

Toate materialele trebuie sa dispuna de certificate de calitate si de conformitate, avize si garantii.

La realizarea apartamentelor din cartierul rezidential Greenfield s-au folosit materiale de o calitate exceptionala atat pentru lucrarile de exterior cat si la interior. Principalele branduri la care s-a apleat pentru finisajele de interior se numara Viessmann, Schindler, Grohe si Pinum.

ciel.ro

Pentru confortul termic s-au folosit centrale termice Viessmann. Datorita suprafetelor de transfer termic Inox-Radial, Vitodens 050-W ofera o inalta eficienta energetica si un confort termic deosebit. Cazanele cu functionare pe combustibil gazos au primit 4 stele **** din punct de vedere al eficientei energetice, conform directivei europene 92/42 CE. Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire, racire si climatizare.

Cu Schindler s-a colaborat pentru constructia ascensoarelor.  Ascensoarele au fost special proiectate pentru o functionare cu zgomot redus permitandu-va sa va deplasati in liniste si in siguranta. Ascensorul Schindler 3300 inseamna spatiu.

Intreaga echipa Schindler este compusa din specialisti instruiti in cadrul filialelor grupului din Elvetia, Austria, Germania si Olanda. Ofera mereu cele mai bune solutii privind mobilitatea si cea mai buna calitate.

Baile sunt dotate cu obiecte sanitare premium, de la Grohe. Obiectele sanitare sunt alese cu grija pentru a oferi un confort sporit utilizatorilor. Produsele Grohe au fost create pentru a dura o viata intreaga si pentru a fi simplu de manevrat.

Usa de intrare Pinum confera pe langa siguranta deplina a utilizatorului si un confort ridicat prin prisma izolarii fonice aigurand un standard optim de confort si calitate.

Asadar, iata de ce merita sa alegi un apartament nou si bine facut. Poti fii sigur ca ai ales calitatea daca ai ales un apartament in Greenfield!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72Daca iti place distribuie!

    Post comment