Posts Tagged / bijuterii

Cosmetice hoteliere de top

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
feb.
1

Cosmetice hoteliereAtunci cand urmeaza sa plecati in concediu in tara, sau atunci cand urmeaza sa plecati intr-unul din orasele din tara in interes de afaceri, inainte de a alege hotelul la care sa va cazati, ar fi indicat sa tineti cont de cateva detalii.

In primul rand ar fi indicat sa cautati pe forumuri parerile fostilor clienti despre serviciile de care au beneficiat in timpul sederii lor la hotel.

Un alt aspect important, este sa va interesati daca hotelul pune la dispozitia clientilor cosmetice hoteliere achizitionate de la GrafiNet Cosmetics, pentru a stii daca merita sau nu sa va cazati la hotelul respectiv. read more

Cum era vazut aurul in Antichitate

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
15

Cum era vazut aurul in AntichitateIn prezent sunt foarte multi oameni care merg la case de amanet aur dar  fara sa stie ceva despre istoria aurului. Deoarece aceasta e absolut fascinanta ne-am decis ca azi sa iti prezentam o mica parte din istoria acestui material pretios si despre modul in care el era privit in antichitate.

Numele aurului proine de la aurum, un cuvant care semnifica stralucitor sau zori si care este un metal foarte pretios folosit inca din antichitate cu scopul de a produce bijuterii, monetarie, sculpturi, vase, dar si ca decor pentru monumente si cladiri.

Aurul are avantajul de a nu se coroda cand este in stare pura si reprezinta astfel un simbol pentru nemurire si pentru putere pentru un numar mare de culturi antice. Raritatea si calitatea aurului din punct de vedere estetic face ca materialul acesta sa fie perfect pentru a demonstra puterea si pozitia sociala iar oamenii din antichitate chiar pentru asta il foloseau. read more

Cum sa alegi perechea perfecta de cercei de argint cu perle

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
2

Cum sa alegi perechea perfecta de cercei de argint cu perleLa fel ca si colierele, si cerceii de argint cu perle au un aer atemporal, misterios si elegant care a insotit femeile inca de la inceputul timpului, indiferent de ocazie. Una dintre cele mai importante lectii pe care trebuie sa le invatam in ceea ce priveste moda este ca perlele nu se vor demoda niciodata si ca orice femeie trebuie sa aiba macar o pereche de cercei cu perle pe care sa stie cum sa o poarte corect.

De aceea, e important sa stii cum sa alegi acei cercei de argint cu perle care se potrivesc cu nuanta pielii tale si cu stilul tau personal, cu atat mai mult cu cat perlele nu sunt doar albe si negre si nu sunt montate doar pe bijuterii cu un design clasic, asa cum se intampla mai demult. read more