Posts Tagged / automobil

De ce sa iti faci o asigurare RCA online?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
27

De ce sa iti faci o asigurare RCA online?O asigurare RCA incheiata online te scuteste de drumuri inutile si iti economiseste timpul personale, pe care il poti folosi mai eficient.

Daca vrei cel mai ieftin rca  procedeaza asa cum fac foarte multi soferi in zilele noastre si incheie o asigurare avantajoasa pentru tine.

Prin cel mai ieftin rca te asiguri ca banii tai nu sunt irositi si nu platesti comisioane inutile brokerilor pe care ii poti gasi in oras. Prin intermediul unei asigurari RCA incheiate online beneficiezi si de avantaje importante.

Reducerea care iti este garantata se ridica la minim 15%, iar in cazul in care nu ai avut evenimente neplacute precum accidentele auto, pretul politei de asigurare va fi si mai scazut. read more

Cum ne alegem corect cauciucurile?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
6

Cum ne alegem corect cauciucurile?Fie ca este vorba despre cauciucuri de vara, cauciucuri de iarna sau cauciucuri “all season”, alegerea corecta a acestora este extrem de importanta pentru orice automobil. Cauciucurile vara sunt foarte importante pentru drumurile fierbinti din timpul sezonului cald, cauciucurile iarna sunt indispensabile pentru drumurile cu zapada sau gheata.

Cauciucurile reprezinta un element esential in constructia unui automobil, intrucat acestea sunt cele care ajuta la deplasare si pot afecta performantele masinii sau consumul acesteia. Important de retinut este faptul ca anvelopele uzate sau de o calitate indoielnica pot constitui un adevarat pericol pentru noi si familia noastra. Indiferent de calitatea si valoarea masinii pe care o detinem, daca aceasta nu este prevazuta cu cauciucuri de calitate, toti caii putere si eleganta vor fi cu siguranta de prisos. read more