AT&T decide sa ofere Facetime pe device-urile LTE

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
26


AT&T decide sa ofere Facetime pe device-urile LTEEi bine, nu este nici un secret ca AT&T a reusit sa uimeasca prin decizia sa de a lansa aplicatia Facetime pe retele de tip cellular, pentru cei cu shared data plans (planuri de date).

Dupa ce in prealabil au facut un research destul de stufos, carrier-ul a schimbat putin placa, doar putin. Cauti angajare la un studio de videochat? Angels of love este locul cel mai bun, unde poti gasi toate informatiile necesare.

Acum vei fi capabil sa-ti deschizi aplicatia de video chat pe device-ul tau iOS 6 prin LTE, atata timp cat esti abonat la asa numitele “data plans”, adica pachetele de date. Daca ai un astfel de abonament cu date nelimitate sau daca nu te poti conecta prin LTE din cauza propriului device, inca nu ai noroc.

dlc.ro

Compania a explicat ca decizia de a limita initial disponibilitatea acestui feature, a fost cauzata de numarul de iPhone-uri din retea. Cu alte cuvinte, nu s-au gandit inainte la infrastructura si daca aceasta este capabila sa suporte video call-uri.

Facetime over cellular va fi disponibil totusi incetul cu incetul, celor cu abonamante “data plan” abonati la Ma Bell, in urmatoarele 8 sau 10 saptamani. AT&T declara totodata ca nu este nevoie sa folosesti LTE in mod activ, ci doar sa ai un device care sa il suporte.

Aceasta este mai degraba o cale destul de ciudata de a tria clientii, desi nu inseamna neaparat ca LTE va fi mai degraba o retea de siguranta (safety network) acolo unde acoperirea ei nu este mare. Trebuie sa stiti ca retelele 4G si LTE nu sunt disponibile oriunde (ca si arie de acoperire) iar asta nu este valabil numai pentru Statele Unite, ci vorbim la nivel global.

Totusi, cand aceste retele vor avea o arie de acoperire foarte mare, serviciile de voce si de videochat mobile, vor cunoaste cu adevarat un avant spectaculos, pana atunci insa, mai avem ceva timp de asteptat.

De asemenea, ca o parte a angajamentelor pe care cei de la AT&T si le-au luat sa ajute clientii cu anumite dizabilitati, compania va lansa aplicatia Facetime cu suport integrat pentru persoanele care nu aud total sau partial, clienti ce se califica astfel pentru pachetele cu text special si de tip data-only.

AT&T are mai multi clienti cu iPhone, decat orice alt carrier din Statele Unite si planuieste sa-si extinda retelele, in fiecare an.

Subsidiarele acestei companii si afiliatii, sunt providerii serviciilor AT&T in Statele Unite si in multe alte tari, de pe tot globul. Cu o retea foarte puternica de resurse, ce include cea mai mare retea de tip 4G din America, AT&T conduce in topul providerilor de wireless, internet de mare viteza, servicii de voce si servicii de tip cloud.

Un leader si pe piata de mobile-Internet, AT&T ofera de asemenea cele mai multe telefoane cu capabilitati wireless la nivel global. Compania are si servicii foarte bune de TV, sub brandurile AT&T U-Verse si AT&T Direct Tv. Suita de servicii pentru comunicatii IP este una dintre cele mai avansate din lume.


ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment