Posts Tagged / articol

Din ce sunt fabricate husele de telefon?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
11

Din ce sunt fabricate husele de telefon?Aceasta este o intrebare pe care trebuie sa ne-o adresam, inca dinainte de a pune piciorul pentru prima data in raionul de accesorii telefoane mobile. Intelegand raspunsurile acestei intrebari vom putea sa alegem in cunostinta de cauza.

Vom stii ce avantaje si dezavantaje are fiecare material, cum sa comparam produsele, ce ni se potriveste cel mai bine.

Am observat, fara indoiala, ca nu toate husele sunt fabricate la fel. Unele sunt mai fine, altele mai aderente; unele mai tari, altele mai moi. Unele huse telefoane pot sa aiba un miros mai ciudat (chiar cand le scoatem din ambalaj); altele poate nu au niciun miros.

Diferentele acestea (alaturi de cele ce se refera la pret, la design, coloristica, rezistenta si greutate) sunt in primul rand efectul faptului ca exista sute de producatori in acest segment al pietei. Fiecare foloseste un mix diferit de materiale. Uneori insa, nici ambalajul nu prezinta foarte clar aceste informatii. read more

Cum putem deveni scriitori de continut seo?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
1

Cum putem deveni scriitori de continut seo?Este de notorietate faptul ca, in ceea ce priveste site-urile personale si afacerile online, procesul de optimizare seo are un rol esential. Cei care nu cunosc foarte bine conceptul de optimizare seo sunt sfatuiti sa arunce o privire pe siteul acestui consultant seo international pe numele sau Patrice Krysztofiak.

Patrice Krysztofiak are o experienta de peste 20 de ani in domeniul atat de complex al optimizarii seo, desfasuradu-si activitatea atat in Franta cat si in Statele Unite.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre cum putem deveni scriitori de continut seo.

Pentru a deveni scriitori de continut seo ar trebui sa stim sa scriem bine si sa intelegem anumite aspecte fundamentale ale optimizarii site-urilor in motoarele de cautare si, totodata, cum sa le utilizam in ceea ce scriem. read more