Posts Tagged / AMOLED

Samsung Galaxy Note 3 – puncte slabe, puncte forte

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
5

Samsung Galaxy Note 3 – puncte slabe, puncte forteAtunci cand vorbim despre telefoane trebuie sa recunoastem ca Samsung a luat demult fata celor de la Nokia. Acum telefoanele obisnuite au cam imbatranit, lasand locul “copiilor razvratiti”, telefoanelor inteligente. Samsung Galaxy Note 3 este unul dintre acestea si trebuie sa spunem ca este fara discutie noua “nava amiral” a celor de la Samsung.

La o prima vedere, Samsung Galaxy Note 3 este prevazut cu un display masiv de 5.7 inci Full HD, cu caracteristici ale S Pen-ului imbunatatite, toate optiunile TouchWiz de la S 4. La o privire mai atenta vom observa ca diplay-ul lui Samsung Galaxy Note 3 este unul de tip AMOLED 1080p cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, 386 ppi si panou Super AMOLED.

Procesorul este Qualcomm Snapdragon 800 (Quad Core 2.3 GHz), 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare de 32 – 64 GB cu posibilitatea maririi acesteia, intrucat telefonul este prevazut cu slot pentru card micro SD. Camera din spate este de 13 MP (4K pentru video), iar camera din fata de doar 2 MP. Samsung Galaxy Note 3 este prevazut cu o baterie de 3200 mAh, sistem OS (Android 4.3), iar culorile sub care poate fi gasit sunt alb, roz si negru. read more

Cele mai bune telefone pe care le puteti cumpara in 2014

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
7

Cele mai bune telefone pe care le puteti cumpara in 2014Smartphone-urile nu au fost niciodată la mai mare cautare pana acum. Cat de curand fiecare buzunar va avea un mini-calculator, iar varietatea de smartphone-uri de pe piata, înseamnă că exista cate unul pentru toată lumea, la aproape orice buget.

Convingeti-va singuri studiind oferta noastra pe unul dintre site-urile de profil www.accesoriigsm.ro  sau aruncand o privire printre randurile ce urmeaza unde vor fi prezentate cateva dintre cele mai bune achizitii din acest an. Odată ce ați folosit un smartphone, nu veti mai privi înapoi.

Motorola Moto X – un maestru mid-range

Atunci când Motorola a lansat primul Moto G anul trecut, a redefinit complet ceea ce ar trebui să ne așteptăm de la un telefon cu un pret acceptabil, iar Moto X a făcut exact același lucru in cazul telefoanelor mid-range. read more